Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Якщо йому, повному лузеру, як тренеру (перед гравцем Шевченко готовий зняти капелюха), не допомогти піти з поста ГТ Збірної, то подібну маячню ми будемо слухати ще років десять. Це "зборище" гравців і тренерів лише ганьблять Україну і українців. Результат цілком закономірний. Я ще перед грою сказав, що мінімум буде 0:2, бо така нині реальність. Навіть при Фоменку так жахливо не грали.
Показати
Тарас,"... Це "зборище" гравців і тренерів лише ганьблять Україну і українців..."
Хотелось бы увидеть Вашу версию состава сборной Украины и её тренеров ( ну... не надо только натурализовывать Месси, Криштиану, Пеле и Пушкаша; и Моуриньо тоже не нужно привлекать). Или слабо?
Треба футбольний Майдан збирати, щоб сраним віником гнати з ФФУ павелків та інших виродків, які ненавидять Україну і українців, для яких спорт-лише поле для збагачення і нищення українського футболу. Це "зборище" фейкових "зірок" лише продемонструвало деградацію навіть по відношенню всіх попередніх циклів відбору на ЧС і ЧЄ. Маріонетка Шевченко сам не піде в відставку, а буде мямлити завчену мантру про те, що грою задоволений, що ні до кого претензій нема, що мали перевагу і так далі в тому ж дусі. Все було ясно вже після гри з ісландцями. Українці пережили справжню ганьбу і приниження.
Показати
Тарас, уже одни ночью сняли плакат Ракицкого:)
СКС!- Старость, курва, старость!
Показати
Причём здесь старость?
Морозов один из тех людей,которые МУДАКИ СМОЛОДУ
Та поставте вже хрест на цьому "капітанові"! А пісеньку, яку він наспівував в літаку тепер будерангом йому повертають всі вболівальники "Динамо".
Показати
Тарас, +
Тарас, лютый + !
Вересень 1994 року. Гра зі "Спартаком". Перший тайм 0:2 "Динамо" летіло кацапам. В другому таймі 2 голи забив Леоненко і переможний гол на рахунку молодого Реброва.
Показати
Тарас, Да ,Было,Я был самый счастливый и не понимал этих тогда одноклашек,у которых не было счастья футбольного,каждому своё. Жаль,тогда 0-1 в раше слили,ну то такое....
Насправді, рано робити висновки. Лише стабільна гра на протязі хоча б пів року, дасть відповідь чого вартий Ярмоленко. Дебют поки за ним, чого і бажаємо в подальшому.
Показати
Тарас, ,так разговор не о стабильности : может или не может играть на высоком уровне ? Ответ - может. А дальше все зависит от его характера.К сожалению поздно ушел, слабый чемпионат не приучил играть ,"через не могу"
Тарас, ,так разговор не о стабильности : может или не может играть на высоком уровне ? Ответ - может. А дальше все зависит от его характера.К сожалению поздно ушел, слабый чемпионат не приучил играть ,"через не могу"
Еня, То правда, питання в іншому. Рулить "бабло", зв'язки і блат. Димінський, як і Садовий- це біда Львова
Показати
Тарас, вибачте, а ви самі зі Львова?
Як добре, що Антунеша вже нема в "Динамо". Чи тільки я так думаю?
Показати
Тарас, що він є, що його нема, один фіг дірка на позиції ЛЗ.
Навіть не пригадую, коли на стадіонах при зустрічі головних конкурентів було так мало глядачів...
Показати
Тарас, это ответ тем ктоговорит что в Харькове будут болеть за шлак
Тарас, это ответ тем ктоговорит что в Харькове будут болеть за шлак
ФСЬО! кроти вже знають повністю тактику "Динамо". Не варто Головному тренеру на пресусі так "детально" розповідати, як має грати команда, як і так "опускати" своїх підопічних. Це внутрішня справа клубу. Всі і так бачать, як мучиться команда на полі. Чомусь жодного слова про суддівство, яке було жахливим по відношенню до одеситів. А взагалі-все дуже сумно... Ще тиждень тому я був впевнений що пройдемо швейцарців. А тепер не знаю. Ці дві гри дуже насторожують.
Показати
Тарас, а то у кротов аналитиков нет, и они не понимают во что играет Динамо
не говори ерунды
No results found.