19 серпня 2017 11:52
6

Брат потерпевшей в ДТП обвинил в случившемся президента "Карпат"

Степан Мацевко, являющийся братом Натальи Трилы, погибшей во вчерашнем ДТП, участником которого был президент "Карпат" Петр Дыминский, в своем Facebook обвинил функционера в смерти своей сестры.


"Друзі, вчора в мене в родині сталася біда.


Погань, що називається Петро Димінський, вбив мою сестру Наталю Трілу.


Близько 15.00год. вона виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де вона проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра. Після ДТП Петро Димінський, як останнє лайно, не надавши першої медичної допомоги, пересів в позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку. Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував що це він був за кермом Мерседеса.


Зіткнення було дуже сильним, з авто сестри не залишилося нічого, мерседес злетів в кювет і врізався в дерево. Але чомусь на водію, який стверджує що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця. Також є свідки, які бачили як Димінський пересідав у позашляховик. Тепер він максимально замітає сліди і уникає кримінальної відповідальності.


Не можна залишати вбивцю без покарання. Якщо ця потвора зараз уникне відповідальності - завтра вона і надалі буде вбивати невинних людей".

Я розумію брата, але так однозначно судити не треба. Потрібна експертиза. Я трохи сумніваюсь, що Димінському самому дуже хочеться сидіти за кермом. Йому не 20 років.
Это выяснить элементарно. Любой судебный медик Вам скажет кто из компании был за рулем. Куча признаков - начиная от кистей рук, где будут следы от воздействия руля, особенно это видно между пальцами; грудная коетка, ноги и пр. Здесь и полиграфа не надо. Просто вопрос в другом.
Сховати
Еня, То правда, питання в іншому. Рулить "бабло", зв'язки і блат. Димінський, як і Садовий- це біда Львова
Сховати
Тарас, вибачте, а ви самі зі Львова?
Еня, гроші докажуть інше.
Дым однозначно был в машине, но похоже, что он выскочил с пассажирского сидения.... и пересел в машину охраны.
Жаль девушку, олигарх в любом случае "отмажется"....
Пора ограничивать скорость 50-ю и ПРАВА для "небожителей в лимузинах"!!! Точно так же - для их охраны и сопровождения.