26 квітня 2024 18:08

"Севілья" дзвонила керівництву "Реала" з приводу оренди Гюлера – "вершкові" ухвалять рішення після закінчення сезону

Італійський інсайдер Фабриціо Романо поділився інформацією про півзахисника «Реала» Арда Гюлера та його можливий трансфер у літнє трансферне вікно.


«Інформація про те, що 19-річний півзахисник попросив «Реал» залишити клуб не відповідає дійсності. Клуб не отримував жодного запиту від футболіста щодо трансферу. Гравець протягом сезону поводився надзвичайно професійно, стосунки у керівництва вершкових з агентами Гюллера відмінні.


Після закінчення сезону між гравцем, його агентами та керівництвом «Реала» відбудеться зустріч, під час якої будуть розглянуті можливі варіанти продовження кар'єри Гюллера, зокрема можлива оренда до іншого клубу», - сказав Романо.


Як раніше повідомлялося, у гравці зацікавлена «Севілья». Цю інформацію Романо підтвердив, додавши, що «Севілья» та деякі інші клуби вже проводили телефонну розмову з керівниками «Реала» про можливу оренду гравця.


«Реал повністю контролює ситуацію і не прийматиме жодних рішень до закінчення сезону. Оренда – цілком можливий сценарій, але вона не обговорюється в клубі зараз, а гравець сконцентрований на виступах за мадридців», - додавши Романо.


Арда Гюлер перейшов до «Реалу» влітку 2023 року з «Фенербахче». Вартість трансферу становила 20 мільйонів євро. В угоді також були прописані бонуси для турецького клубу та 20% від продажу футболіста для "Фенербахче".

Контракт гравця із мадридським клубом розрахований до 2029 року.