Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 12
Буяльському з його грою у якості футболіста-невидимки більше всього світить гріти банку.
Показати
teresand, плюсував би Вам, якби не останній відрізок, на якому Буяльський мене особисто здивував, на рівень вище демонструє гру
Слів не має!!!
Одні емоції.
Чому купка неадекватних людей, які називають себе "ультрас", повинні виражати думку сотень тисяч уболівальників ДК???
Я не розумію цього.
Після Лобановського вперше підписано тренера, який дійсно здатний розворушити те болото, в яке "динамівські серця" поступово опустили команду і в цілому клуб.
Тепер чекаємо нове призначення з числа "вірних" клубу.
Мабуть все таки дна ще не досягнуто?1
Показати
teresand, Зупинись і схаменись.
Я вже неодноразово писав тут, що складається враження, що Хацкевич цілеспрямовано із незрозумілих причин не дає можливості вийти на поле футболістам, яким хоч трохи присутні такі навики, як креативність, технічність і думка на полі. Адже центр поля в плані творчості та креативу в атаці взагалі в Динамо відсутній.
Мабуть його влаштовують такі "дерев"яні" футболісти як Буяльський (футболіст-невидимка, який поки подумає, то у нього вже тричі м"яч перехоплюють, плюс постійні обрізки в кожному матчі), як Бєсєдін (тільки одна назва, що нападник, а насправді "тєлєга", якщо не назвати ще гірше), як Сидорчук (цього взагалі важко назвати футболістом, грає лише на прямих ногах, наче "циркуль", неспроможний на десять метрів м"яч точно в ноги віддати). Та і Шепелев від них не далеко втік.
Можливо вони і хороші хлопці, які стараються на тренуваннях, але хороший хлопець - це не означає, що він хороший футболіст.

Показати
Я допускаю, что ЧЕ ЧЕ, Буено, Сидклей могли не соответствовать уровню Динамо или требованиям Хацкевича. ,НО зачем тогда их покупали? Или мнение Хацкевича при трансферах не учитывается, или Хацкевич сам не понимает что ему нужно и что делать с игроками. Покупает футболиста, полгода-год его адаптирует и сажает на скамейку или в аренду. Зачем покупать легионера, который не готов, по мнению тренера, играть в основе? Это же не 18-19-и летние на перспективу. Это уже готовые игроки. Подходит - покупай и ставь играть, не подходит - не покупай. А так одни провальные трансферы.
написав з цього приводу свою думку на джерелі цієі інформаціі - офіційному сайті фк шахтар донецьк (з великоі букви назву писати рука не піднімається). І що Ви всі думаєте?... Яка реакція?... Вони нічого кращого не придумали. Мій пост просто видалили.
Показати
А ты удивлён ещё?
Та нікого Динамо не придбає. Роздувають трансферні новини, щоб вболівальники відволікались від справжніх проблем команди, і не критикували хоча б деякий час . Боюсь, що ще довго нам спостерігати за тріо фантазерів(Рибалка Сидорчук Буяльський), терпіти різних там морозюків та антунешів. При Реброві ні на що сподіватись.
Показати
teresand, цілком погджуюсь. Тішить що тут є люди які реально оцінюють ситуацію, а то чесно кажучи я вже думав, що тут зібралася одна секта прихильників Суркіса, які більше нічого не вміють, тільки співати оди і аплодувати своєму ідолу
Антон, якщо такий же, як Хачеріді, а це означає, що повільний та з відсутністю вмінь та навиків віддати дальній пас та зіграти в один дотик. тобто черговий довгоногий стовпчик.
Показати
teresand, Хачериди медленный? Серьезно?
Якшо у "тренера", якщо його так можна назвати ще є хоча б трішечки совісті, то після цього матчу йому б слідувало подати у відставку. Адже наперід зрозуміло, що команда абсолютно не готова до жодного турніру. Очікуємо на черговий позор в ЛЧ.
Показати
20 хвилин хвилин цього позору дивитись.
та який тренер
teresand, у тренера совести нет. В отставку не подаст. Будет сидеть до провала ЛЧ. И после этого в отставку не подаст. Будет сидеть как мышь и ждать решерия Суркиса. При наличии совести, в отставку должен был уйти еще весной.
Побачивши у стартовому складі в центрі поля тріо- вічно перспективного і вічно дерев'яного Сидорчука, футболіста-невидимку Буяльського та, як кажуть коментатори, плеймейкера Рибалку, відразу можна спрогнозувати видовищність та якість гри команди. Незрозуміло, чи адекватний тренер Ребров? Невже він не розуміє, що грати футбол без середини поля неможливо. Команда грає без будь-якоі тактичноі схеми, без творчості, повільно. Якщо це у виконанні Динамо можна взагалі назвати футболом. Терпіння більше не вистачає дивитись на безкінчені та вічно болючі роди цієі "недокоманди" на чолі із "недотренером". Мертва команда глухого тренера. Далі без емоцій... З кожним матчем цього непотрібу стає все біль по-херу
Показати
teresand, Я полностью с тобой согласен.Комбинационной игры нет,тактика для игры в дворовой футбол,ни одного розыгрыша стандарта,одним словом команда бухарей во главе бездарного тренера
Чи він справді вважає, що спроможний грати у футбол в Динамо, чи він дійсно не розуміє, що йому ще дуже далеко до рівня хоча б середнячків. Він з Олександрією нічого не показує, а з Барселоною навіть страшно собі уявити...
Показати
teresand, бахне з 25 метрів, залетить дурник після рикошету, і півроку його на руках носять, мовляв, який в нас талант. Хоча його гол в ворота Порто викликав бурю позитивних емоцій.
Жодного думаючого творчого гравця у складі нашоі команди не має. Мабуть Реброву "дерево" більше подобається? І що найгірше ніхто із керівництва клубу не хоче помічати, що Динамо не грає і не буде грати футбол. Черговий сезон мук та важких родів знову гарантовано. Як не прикро, але мабуть лише гучні поразки можуть щось змінити. Хотілося б, щоб сьогодні була перша. Суркісу і Реброву такий футбол подобається. Буяльський, Сидорчук, Громов, Морозюк,Рибалка (дякуючи здоровому глузду, що його з перших хвилин не має) давно пора віддавати в оренду і причому в команди першоі ліги, бо у Премьєр лізі вони не можуть грати. Сумно......
Показати
teresand, к сожалению даже поражения ничего не изменят. Во-первых, у Динамо нет нормального спонсора или инвестора. Во-вторых, Суркисы не разбираются в футболе, что они неоднократно доказывали. Они даже не в состоянии выстроить нормальную ДЮСШ. Кого нам наша школа за столько лет владения Суркисами командой воспитала? Цыганкова, который пока еще даже в основе не заиграл? В свое время мы умудрились отказать Зинченко и Малиновскому по причине их "хлипкости", но скорее всего потому что их родители в свое время не смогли кому надо простимулировать. А теперь сравните этот "список" со списком успешных воспитанников Шахты при Ахмете. Я уже не говорю про трансферную политику. По-моему, кроме Ленса у нас ни одной успешной продажи. В общем, пока Суркисы являются собственниками команды, ничего в игре Динамо в лучшую сторону не поменяется.((( Увы, увы, увы.
No results found.