26 квітня 2024 22:22

Мата про Бруну Фернандеша: "МЮ має будувати клубну культуру навколо нього, він приголомшливий лідер і приклад для молодих гравців. Він може грати краще чи гірше, але в нього завжди правильний настрій"

Хуан Мата назвав Бруну Фернандеша лідером "Манчестер Юнайтед".


- Чи є в роздягальні «Юнайтед» яскрава особистість, яка нагадує гравців періоду розквіту команди під керівництвом сера Алекса Фергюсона?


- На мій погляд, зараз у них є чудовий лідер, капітан команди Бруну.


Хотів би сказати всім молодим гравцям, щоб вони брали з нього приклад. Не можу передати, наскільки він важливий для клубу, і не тільки через те, що він зробив в останніх матчах, забивши два голи і вигравши гру [проти «Шефілд Юнайтед]», а й через його неймовірну стабільність протягом тих років, що він грає за клуб.


Він топ-гравець, але як особистість ще краща. Тому я вважаю, що клубна культура має будуватися довкола нього. Він чудовий приклад для всього нового покоління гравців команди. Гарначо, Майну і Хейлунду варто дивитися на те, як він тренується і поводиться.

Я бачу його гравцем, завжди готовим допомогти команді. Він може грати краще чи гірше, але в нього завжди правильний настрій. І для мене саме це означає бути гравцем «Манчестер Юнайтед, – заявив екс-гравець манкуніанців.