Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 549
Буковина, ви гадаєте, що все було точнісінько як сказав Михайлеченко? Думаю він не все росказав.
Показати
Ferad, я не знаю, можливо і не так, як він розповів. Але якщо все вібувалось саме так, то незважаючи на його результати ат інше, це саме по собі не правильно. Це просто культура спілкування.
Я думаю, ми щось почужмо і від Суркіса на цей
"Я така людина, що мені в усьому потрібен розвиток. Мені треба завжди кудись рухатись. " - бляяяяя.... :)))) Походу курсы по развитию личности "Я лучшая", дали такой результат :))) Обрезать финансирование, сугубо для ребёнка оставить финансы, и вернётся оно обратно в "анабиоз". Ну разве вариант не хуже Гусева, подобрала себе.
Показати
Ferad, а на куя вона тоді вже буде потрібна??? нехай живе вже сама в своєму " анабіозі" ..))))
ну а чё им плакать, грустить, ответственно к этому подходить? Они понимают, что у них жизнь удалась, надо выедут в другую страну, смогут купить жильё без проблем там, деньги есть. А война, гибель военных, населения, детей, их проблемы ужасающие, милионы безработных украинцев - это так... для них, что-то там есть... а меня оно никоим боком не касается.
Показати
Ferad, згоден, поки їх особисто війна не торкнеться, то до молодих не дойде...
Konstantin, а колись була причина в поганій грі в самих гравцях чи то в тренерів, менеджменті?
Показати
Ferad, Та менеджмент у нас - не дай Боже!
Те, що зробив Мірча з ЦИМИ гравцями та при ТАКОМУ менеджменті, то фантастика! Як кажуть, всупереч обставинам))
Скажемо прямо, у нас такі собі гравці. Тому ніхто їх і не купляє.
Просто Луческу зліпив кулю з г@вна. Але тепер все. В нинішніх обставинах вже з цього г...на більшого не зліпиш.
Так. Не можливо побудувати державу, якщо весь укр оліхархат, самостійно буде вказувати кому виступати, скільки, та про, що говорити там. Канали Футбол як приклад. Далеко не потрібно дивитись. Так, є мінуси, втрата роботи багатьма, але може тільки так почне будуватись незалежне ЗМІ в Україні, а не те що ми бачимо. Канал де будуть хаяти Шахтар і ДК однаково, казати правду про Ахметова чи Суркіса, Зеленского чи Порошенка, не дивлячись на їхню думку. Я чудово розумію що головне тут фінансова складова в побудові цих каналів, але потрібно шукати шляхи розвитку і їх будуть шукати. Тому, що, той хто запропонує це народові Україні, не програє в "перспективі."
Показати
Гарна казочка, но в Україні такого не буде, нажаль. В багатьох країнах не так і багато незалежних ЗМІ. Працюють або залежні від певних партій або фінансових груп і ведуть відповідну інформаційну політику. А в нас війна і ресурсу стає все менше, навпаки - занепад буде багатьох галузей, а ЗМІ завжди від когось залежали і ніколи не вміли самі на себе заробляти, завжди «власник» фінансував і замовляв «музику» - така реальність :(
Ну не знаю, как-то не правдоподобно. Складывается впечатление, что в клубе всё знали (ну может кто-то), но молчали, надеясь на авось "пронесёт". Не пронесло. Или этот кто-то получал за это прилично. Я не знаю правда возможно ли так в клубе, только домыслы.
Показати
пацанц ось тільки нещодавно 18 виповнилось,а скільки він вже в команді?не сам же він прийшов з вулиці і попросив записать його в команду,полюбому мусили з батьками спілкуватися
Бля, какие же они тупые и безмозглые эти футболисты..... Пишу во множественном числе, потому как большая часть таких, точно. Но есть адекватные, конечно и с мозгами, и к ним это никоим образом не относится. Но в данной профессии лучше так писать. Не в обиду исключениям! Ну вот какая польза, от того, что оно играть там будет, про свою жопу только переживает.
Показати
Ferad, тут неоднозначна ситуація, він міг би заробляти гроші і допомагати волонтерством, як це робить чимало футболістів що працюють за кордоном.. я не виправдовую, просто у кожної медалі є 2 сторони..
Ребята давайте в разные соц сети напишем к руководству Лейпцига: "Support Ukraine. Boycott the match with the Spartak team from Russia. Many football clubs will support you. No war! Unterstützen Sie die Ukraine. Boykott des Spiels mit der Spartak-Mannschaft aus Russland. Viele Fußballvereine unterstützen Sie dabei. Kein Krieg!"
Показати
Ferad, да думаю, они в курсе мировых событий и сами примут аналогичное решение)
Ferad, це не допоможе, на жаль. Вся цивілізована частина світу виступає проти цієї війни, проте це ніяк нам не допомагає насьогодні.
Хто може, зброю до рук, на сьогодні це єдиний дійсний засіб.
Иван, А что здесь такого? Вы думаете они их в "одну калитку" вынесут?! сомневаюсь.
Показати
Ferad, да в целом ничего такого,особенно если бы это был первый сбор для отработки связей, но это уже финальный этап подготовки и я считаю,что соперники должны быть серьёзнее,чтобы мы чувствовали сопротивление.
Не придирайтесь, авось со временем наладиться :))
Показати
Ferad, хто-хто, а я точно не прискіпуюсь :) Я тільки вітаю перехід сайтом на українську, і ясно, що потірбен час, щоб налагодити цю справу. До речі, помітив, що в деяких статтях помилок майже немає або вони незначні, навіть ен всім помітні на пешйи погляд.
Але мені здається, якби трохи більше уваги до цього компоненту, то якість контенту стала б кращою. І тут треба лише елеметарну річ - щоб електронний переклад прочитувала людина, яка спілкується українською, хай це навіть ен спеціалісти філологи. Вепвнений, кількість таких грубих помилок зменшилась б суттєво.
No results found.