26 лютого 2022 11:19
6

"Це єдине вірне рішення". Збірна Польщі відмовляється грати з Росією в стикових матчах ЧС-2022

Президент Польського футбольного союзу Цезарій Кулеша у своєму твіттері повідомив, що збірна Польща не збирається грати стиковий матч плей-офф за вихід на ЧС-2022.

"Більше немає слів, пора діяти! Через загострення агресії РФ щодо України збірна Польща не має наміру грати з Росією. Це єдине правильне рішення. Ведемо переговори з федераціями Швеції та Чехії, щоб висловити спільну позицію ФІФА", - написав Кулеша у своєму Твіттері.


24 березня збірна Росії повинна зіграти з Польщею в Москві в півфіналі стикового турніру ЧС-2022. Переможець цієї пари зіграє з найсильнішим з дуету Швеція - Чехія.

Справжні брати
Facebook: @RBLEIPZIG
Twitter DE: @DIEROTENBULLEN
Twitter EN: @RBLEIPZIG_EN
Instagram: @DIEROTENBULLEN
YouTube: @RBLEIPZIG
TikTok: @RBLEIPZIG
LinkedIn: @RBLEIPZIG
Ребята давайте в разные соц сети напишем к руководству Лейпцига: "Support Ukraine. Boycott the match with the Spartak team from Russia. Many football clubs will support you. No war! Unterstützen Sie die Ukraine. Boykott des Spiels mit der Spartak-Mannschaft aus Russland. Viele Fußballvereine unterstützen Sie dabei. Kein Krieg!"
Сховати
Ferad, да думаю, они в курсе мировых событий и сами примут аналогичное решение)
Ferad, це не допоможе, на жаль. Вся цивілізована частина світу виступає проти цієї війни, проте це ніяк нам не допомагає насьогодні.
Хто може, зброю до рук, на сьогодні це єдиний дійсний засіб.
да-да-да, по всем направлениям нужно так делать.... Браво.