29 квітня 2024 14:55
1

Spiegel: Росіянин, якого підозрюють у вбивстві українських військових в Німеччині, був п’яним

Видання Spiegel пише, що 57-річний громадянин Росії, якого підозрюють у вбивстві українських військових 27 квітня в німецькому місті Мурнау, міг бути п’яним. Водночас мотив вбивства наразі не з’ясовано.


Джерело: "Європейська правда" з посиланням на Spiegel


Деталі: Згідно з даними поліції, злочин стався на території торгового центру в Мурнау. За словами поліції, все відбулось у місці, "де люди зустрічаються і п'ють пиво".


Підозрюваного 57-річного громадянина Росії поліція затримала у нього у квартирі. Він без опору дав себе затримати. Росіянин був п'яний і зізнався у скоєному. За його словами, з українськими чоловіками у нього виникла сварка.


Поки немає інформації про те, чи виявили вміст алкоголю в крові потерпілих українців.


За даними поліції, ймовірно, чоловіки були знайомі. Як сказав Bayerischer Rundfunk міністр внутрішніх справ Баварії Йоахім Геррманн, є свідки, які бачили чоловіків разом раніше.


За словами Геррмана, "немає переконливих ознак", що "це було, так би мовити, відображенням протистояння між Росією та Україною". Натомість, стверджує Геррман, є вказівки на те, що "у всіх учасників (суперечки) було багато алкоголю".


За словами речника поліції, відповідних результатів аналізу крові поки немає.

Федерация бокса России выступила на чемпионате Европы. Мужская сборная привезла 10 медалей и все выступали с флагом и гимном своей страны.