17 лютого 2023 12:47
6

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: "Я стільки років пропрацював в "Динамо", і звільняти мене за допомогою листа на електронну пошту – це не дуже порядно"

Колишній головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував своє звільнення з команди перед призначенням Мірчі Луческу.


– Те, що сталося – те сталося. Я стільки років пропрацював в «Динамо», і звільняти мене за допомогою листа на електронну пошту від якогось юриста клубу – це не дуже порядно, вважаю. Я не читав цю пошту, не відкривав.


Я готувався до наступного сезону, телефоную Ігорю Михайловичу, а він: «Та не треба, ти вже звільнений». Кажу: «Дякую». На мій погляд, президент не має права так поступати.


– Це мені нагадало, коли зустрічаєшся з хлопцем, а потім просто пишеш смс: «Ми розійшлися».

– Це навіть гірше, тому що з хлопцем ви, мабуть, зустрічалися тиждень, рік чи два, а тут 30-40 років.


– У вас залишилася образа?


– Ні, образ ніяких. Досвід, живемо далі, – відповів Михайличенко.

Опа...щось новеньке...В офісі ІМС поставили комп і провели нет...створили ел.пошту ??? Це досягнення !!! А то все факс , да факс...!!! ::))))
Можливо це сталось тому, що шановний Олексій Олександрович, навіть не збирався подавати у відставку?
Сховати
HIM, питання не в тоому, ЩО сталось, а ЯК це сталось. Я не його фанат, як тренера, але як гравецб чоловік агато що зробив для клубу, та в буд якому разі так чинити не годиться.
Сховати
Буковина, ви гадаєте, що все було точнісінько як сказав Михайлеченко? Думаю він не все росказав.
Сховати
Ferad, я не знаю, можливо і не так, як він розповів. Але якщо все вібувалось саме так, то незважаючи на його результати ат інше, це саме по собі не правильно. Це просто культура спілкування.
Я думаю, ми щось почужмо і від Суркіса на цей
Сховати
на цей рахунок