21 серпня 2024 23:55
64

"Динамо" – "Зальцбург" 0:2. Прощавай, Ліга чемпіонів?

"Динамо" - "Зальцбург" 0:2


"Динамо":
1. Бущан - 20. Караваєв, 4. Попов, 32. Михавко, 44. Дубінчак - 6. Бражко, 10. Шапаренко, 76. Пихальонок, 7. Ярмоленко, 22. Кабаєв - 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 9. Волошин, 15. Рубчинський, 17. Лонвейк, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 24.Тимчик, 28. Себальйос, 40. Біловар, 45. Брагару, 91. Михайленко


"Зальцбург": 1. Бласвіх - 70. Дедич, 91. Піонтковськi, 6. Беду, 3. Терзич - 18. Бідструп, 27. Гурна-Дуат, 14. Кьєргор, 45. Нене, 30. Глух - 49. Йео
Запасні: 24. Шлагер, 92. Хамзич, 2. ван дер Бремпт, 5. Окох, 7. Капальдо, 21. Ратков, 15. Дiамбу, 25. Лукич, 28. Дагім, 36. Мелльберг, 81. Діакіте


"Динамо" – "Зальцбург" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" у першому матчі плей-офф Ліги чемпіонів зіграє із "Зальцбургом" у Любліні.


На шляху до цього етапу кваліфікації в основну частину турніру кияни пройшли "Партизан" та "Рейнджерс". "Зальцбург", що стартував з 2-го раунду, виявився сильнішим за "Твенте".

У своїх останніх матчах у внутрішній першості "Динамо" з рахунком 3:1 обіграло "Карпати", а австрійці здобули мінімальну перемогу над ЛАСКом 1:0.


Зазначимо, що після трьох турів "Зальцбург" із дев'ятьма набраними очками лідирує у турнірній таблиці чемпіонату Австрії.


Цікаво, що суперник киян має серйозні кадрові проблеми. По, інформації офіційного сайту "Зальцбурга" у матчі проти "Динамо" не зможуть зіграти відразу сім футболістів.


Це захисники Гендрі Бланк, Дауда Гіндо та Леандро Моргалла, півзахисники Дійон Камери та Такуму Кавамура, а також нападники Фернандо та Карім Конате.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Караваєв, Попов, Михавко, Вівчаренко - Бражко, Шапаренко, Пихальонок, Ярмоленко, Кабаєв - Ванат

Головним арбітром зустрічі призначено швейцареця Сандро Шерера.

Трансляція матчу буде доступна на MEGOGO. "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію

Склад Зальцбурга більш ніж у два рази дорожчій за ДК. Просто факт. Для такого рівня змагань потрібні інвестиції, а їх нажаль нема. Чомусь скис Ванат, можливо слухи про Інтер заважають? Супряга на останніх хвилинах я не зрозумів... Але треба підтримати команду, ще є матч у відповідь.
недавно попросили сфоткать -сфоткал а им не понравились фотки ,коль рожа крива неча на зеркало пенять
Дякую за гру помилки були і я впевнений що ми в
наступному матчі їх зробимо. Слава Україні!
Для цього рівня змагань складу у Динамо і близько не має. Бились, старались - це максимум. Нам загалом дуже пошастило з великими проблемами наших суперників в попередніх стадіях кваліфікації.
Турнір ЛЕ для нас буде жорсткий, бо навіть для нього глибини складу взагалі не має.
Сховати
Умник, все , пішов за своє дід , заспокойся , ти вже пророчив тяжку гру з Партизаном , який без шансів від Лугано відлетів. Ти занадто багато належного віддаєш суперникам , вони того не варті , може ти так себе заспокоєш звичайно , але все ж підними голову вище , дивись футбол не з позиції аутсайдера і з більшим оптимізмом
Сховати
SL1DE, Тобто те, що в нас на заміну виходить Супряга, який 3 роки не забиває - це не проблема за складом? Чи те, що Волошин після виходу на поле грав на 3 різних позиціях в атаці це теж не проблема зі складом?)) Караваєв вже котрий раз в ЛЧ привозить пенальті, вже другий в цій кваліфікацій. При тому, що суперник розташований спиною до воріт. І що, є його ким замінити за такі провали? Отож. Про який оптимізм мова... Сподіватися на краще можна, але в кожному матчі по декілька гравців роблять дитячі помилки - чи то в захисті, чи в атаці.
Знову кваліфікація і знову Караваєв привозить пенальті...
Не виглядали безпорадними і жалюгідними. "Бились-боролись" до кінця. Може і на виїзді вистрілять.
100% український склад - дріб'язок, але приємно. Чи грає так ще хоч один клуб зараз?
Супряга на 88 хвилині це анекдот! Кабаєв вже до 70 тої хвилини вже так наївся! Чого раніше не зробити заміну!? Є за що наших хлопців журити але такі поразки приємні... просто не наш день! І так згоден що караваєву пора на банку а ще краще мячі подавати за лінією там він точно нічого не привезе!
6 центральних захисників проти Вереса ще можна було якось пояснити, а прибирати єдиного нападника в матчі де треба забивати...???
Єба..та поразка...прикро так програвати. Австріяки тепер думатимуть, що вони вміють грати у футбол
Пальці не піднімаються критикувати команду після таких поразок, створили достатньо моментів, але м'яч не йшов у ворота.

Караваєва потрібно повертати назад на банку.