11 вересня 2024 23:05

FA спілкувалася з низкою кандидатів на пост тренера збірної Англії. Карслі залишається фаворитом, Лампард, Поттер, Хау та Пеп називаються як альтернативи

FA провела переговори із кандидатами на посаду головного тренера збірної Англії.

За даними Telegraph Sport, незважаючи на обнадійливі результати Лі Карслі на посаді тимчасового головного тренера, Футбольна асоціація Англії поговорила з іншими тренерами, щоб ухвалити остаточне рішення.


Асоціація відмовилася коментувати процес чи особи цих кандидатів. The Telegraph повідомляє про збереження інтересу до Едді Хау, Грем Поттер і Френк Лемпард, а деякі джерела, як і раніше, стверджують, що кандидатом мрії став би Пеп Гвардіола.

При цьому Карслі вважається фаворитом на пост постійного наступника Гарета Саутгейта. При ньому збірна обіграла Ірландію (2:0) та Фінляндію (2:0) у матчах Ліги націй. Зазначається, що він також вразив керівників FA своєю позицією щодо виконання національного гімну, і прийняв кілька сміливих рішень щодо складу та команди в цілому.


Цього тижня 50-річний фахівець підтвердив, що йому дали шість матчів як тимчасовий тренер, включаючи матчі збірної у жовтні та листопаді. До того часу FA продовжить процес найму, щоб визначити постійного тренера до початку відбірної кампанії чемпіонату світу 2026 року.