12 вересня 2024 12:09

Де Брюйне пояснив, чому не перейшов у "Баварію" та ПСЖ дев'ять років тому

Півзахисник збірної Бельгії та «Манчестер Сіті» Кевін Де Брейне висловився про те, що не зміг перейти до мюнхенської «Баварії» та французького «ПСЖ» у 2015 році.


«Був довгий процес, оскільки на мене претендували «Баварія» та «ПСЖ». Але я спочатку схилявся до переходу до «Манчестер Сіті». Вони були наполегливішими під час переговорів. Розмова зі спортивним директором Чікі [Бегірістайн] втілив у мене впевненість. Обговорення ж з іншими клубами проходили у більш діловій обстановці. Бегірістайн торкався особистих моментів, він спілкувався простіше і пояснив мені суть проекту», — наводить слова Де Брейне City Xtra в соцмережі X (раніше Twitter).


Де Брейне перейшов у «Манчестер Сіті» у 2015 році з «Вольфсбурга» за €76 млн, а до цього виступав за «Вердер», «Челсі» та «Генк». У складі «міщан» футболіст наразі шість разів став чемпіоном Англії, двічі виборов Кубок Англії, п'ять разів — Кубок ліги і тричі — Суперкубок країни. Також Де Брейне вигравав Лігу чемпіонів та Суперкубок УЄФА. У збірну Бельгії Кевін викликається із 2010 року.