21 августа 2024 23:55
64

"Динамо" - "Зальцбург" 0:2. Прощай, Лига чемпионов?

"Динамо" - "Зальцбург" 0:2


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваев, 4. Попов, 32. Михавко, 44. Дубинчак - 6. Бражко, 10. Шапаренко, 76. Пихаленок, 7. Ярмоленко, 22. Кабаев - 11. Ванат
Запасные: 35. Нещерет, 2. Вивчаренко, 9. Волошин, 15. Рубчинский, 17. Лонвейк, 18. Андриевский, 21. Супряга, 24. Тымчик, 28. Себальос, 40. Биловар, 45. Брагару, 91. Михайленко


"Зальцбург":
1. Бласвих - 70. Дедич, 91. Пионтковски, 6. Байду, 3. Терзич - 18. Бидструп, 27. Гурна-Дуат, 14. Кьергор, 45. Нене, 30. Глух - 49. Йео
Запасные: 24. Шлагер, 92. Хамзич, 2. ван дер Бремпт, 5. Окох, 7. Капальдо, 21. Ратков, 25. Лукич, 15. Диамбу, 28. Дагим, 36. Мелльберг, 81. Диаките


"Динамо" - "Зальцбург" ON-LINE


Превью


Сегодня "Динамо" в первой матче плей-офф Лиги чемпионов сыграет с "Зальцбургом" в Люблине.


На пути к этому этапу квалификации в основную часть турнира киевляне прошли "Партизан" и "Рейнджерс". "Зальцбург", стартовавший со 2-го раунда, оказался сильнее "Твенте".

В своих последних матчах во внутренних первенствах "Динамо" со счетом 3:1 обыграло "Карпаты", а австрийцы добыли минимальную победу над ЛАСКом 1:0.


Отметим, что после трех туров "Зальцбург" с девятью набранными очками лидирует в турнирной таблице чемпионата Австрии.


Интересно, что у соперника киевлян наметились серьезные кадровые проблемы. По, информации официального сайта "Зальцбурга" в матче против "Динамо" не смогут сыграть сразу семь футболистов.


Это защитники Гендри Бланк, Дауда Гиндо и Леандро Моргалла, полузащитники Дийон Камери и Такуму Кавамура, а также нападающие Фернандо и Карим Конате.


Ориентировочный состав "Динамо":

Бущан - Караваев, Попов, Михавко, Вивчаренко - Бражко, Шапаренко, Пихаленок, Ярмоленко, Кабаев - Ванат


Главным арбитром встречи назначен швейцарец Сандро Шерер.


Трансляция матча будет доступна на MEGOGO. "Динамомания" проведет текстовую онлайн-трансляцию.

Склад Зальцбурга більш ніж у два рази дорожчій за ДК. Просто факт. Для такого рівня змагань потрібні інвестиції, а їх нажаль нема. Чомусь скис Ванат, можливо слухи про Інтер заважають? Супряга на останніх хвилинах я не зрозумів... Але треба підтримати команду, ще є матч у відповідь.
недавно попросили сфоткать -сфоткал а им не понравились фотки ,коль рожа крива неча на зеркало пенять
Дякую за гру помилки були і я впевнений що ми в
наступному матчі їх зробимо. Слава Україні!
Для цього рівня змагань складу у Динамо і близько не має. Бились, старались - це максимум. Нам загалом дуже пошастило з великими проблемами наших суперників в попередніх стадіях кваліфікації.
Турнір ЛЕ для нас буде жорсткий, бо навіть для нього глибини складу взагалі не має.
Скрыть
Умник, все , пішов за своє дід , заспокойся , ти вже пророчив тяжку гру з Партизаном , який без шансів від Лугано відлетів. Ти занадто багато належного віддаєш суперникам , вони того не варті , може ти так себе заспокоєш звичайно , але все ж підними голову вище , дивись футбол не з позиції аутсайдера і з більшим оптимізмом
Скрыть
SL1DE, Тобто те, що в нас на заміну виходить Супряга, який 3 роки не забиває - це не проблема за складом? Чи те, що Волошин після виходу на поле грав на 3 різних позиціях в атаці це теж не проблема зі складом?)) Караваєв вже котрий раз в ЛЧ привозить пенальті, вже другий в цій кваліфікацій. При тому, що суперник розташований спиною до воріт. І що, є його ким замінити за такі провали? Отож. Про який оптимізм мова... Сподіватися на краще можна, але в кожному матчі по декілька гравців роблять дитячі помилки - чи то в захисті, чи в атаці.
Знову кваліфікація і знову Караваєв привозить пенальті...
Не виглядали безпорадними і жалюгідними. "Бились-боролись" до кінця. Може і на виїзді вистрілять.
100% український склад - дріб'язок, але приємно. Чи грає так ще хоч один клуб зараз?
Супряга на 88 хвилині це анекдот! Кабаєв вже до 70 тої хвилини вже так наївся! Чого раніше не зробити заміну!? Є за що наших хлопців журити але такі поразки приємні... просто не наш день! І так згоден що караваєву пора на банку а ще краще мячі подавати за лінією там він точно нічого не привезе!
6 центральних захисників проти Вереса ще можна було якось пояснити, а прибирати єдиного нападника в матчі де треба забивати...???
Єба..та поразка...прикро так програвати. Австріяки тепер думатимуть, що вони вміють грати у футбол
Пальці не піднімаються критикувати команду після таких поразок, створили достатньо моментів, але м'яч не йшов у ворота.

Караваєва потрібно повертати назад на банку.