12 вересня 2024 12:25

Бобан про "Мілана": "Крім результатів, відсутня гра. Потрібна схема 4-3-3, щоб забезпечити баланс і підтримку Леау та Пулішичу. Фонсека розумний і зможе виправити це, сподіваюся"

Звонімир Бобан висловився про нинішній «Мілан».


Колишній гравець «росонері» обіймав у клубі посаду керівника футбольного відділу, з якої був звільнений у 2020 році. Він подав на Мілан до суду, вважаючи своє звільнення несправедливим.


«На жаль, ми все ще судимось, але для мене Мілан завжди залишається Міланом.


Я дуже поважаю роботу Фонсекі у «Шахтарі», «Ліллі» та його перші дні у «Ромі». Він щойно прибув у «Мілан», і нам треба дати йому час, але мене турбує те, що він все ще не впевнений, що ця команда може і має грати лише за схемою 4-3-3. Так півзахисники можуть забезпечити баланс і підтримку атакуючим крайнім нападникам Леау та Пулішичу. Рейндерс не може грати у півзахисті з двох людей, Лофтус-Чік недостатньо креативний, щоб грати як десятку. Вони обидва півзахисники, які рухають м'яч, а не справжні плеймейкери.

Фонсека тільки починає, він розумний, і я сподіваюся, що він зможе виправити становище, тому що, крім результатів, реальна проблема – це гра, яка поки що відсутня», – сказав Бобан в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport.