11 вересня 2024 23:26
1

Журналіст: "У Реброва не виходить як у Шевченка. Він приїжджав і мав у помічниках умовних Мальдеру, Тассотті. Він заходив у роздягальню, він мав авторитет"

Журналіст Михайло Співаковський на фоні останніх невдач національної збірної України розповів, наскільки своїй справі віддається головний тренер команди Сергій Ребров.


«Жодна людина мені не сказала, що цей чувак типу не х*рачить. Вони усі кажуть: «Ні, блін, він працює, він не перекладає на тренерський штаб. Ми не можемо сказати, що він валяється у Марбельї, а потім приїжджає в цю збірну відбути номер».


При цьому Співаковський наголосив на парадоксі ситуації, коли Андрій Шевченко, який мав протилежний підхід до роботи, досягав на цій самій посаді та практично з тими самими гравцями кращих результатів.

«В Реброва не виходить як у Шевченка. Він приїжджав і в нього були [помічники] умовні Андреа Мальдера, Мауро Тассотті. Він заходив у роздягальню, в нього був авторитет. Тобто це унікальна історія», – сказав Співаковський у програмі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

А по-моему они одинаковые.