11 вересня 2024 23:50

Юрист Мбаппе про борг ПСЖ: "Він бажає, щоб його робота була оплачена, як у ситуації з будь-яким іншим гравцем, який завершив контракт. Повинне застосовуватись трудове законодавство"

Юрист Кіліана Мбаппе висловилася про його відмову співпрацювати з «ПСЖ» через борг.


Нападник, який перейшов влітку до «Реалу Мадрида», вимагає від колишнього клубу 55 млн євро до сплати податків за останні 3 місяці за контрактом. Ця сума є невиплаченою зарплатою та бонусами.


Форвард звернувся до LFP та УЄФА. Напередодні Юридичний комітет Професійної футбольної ліги Франції (LFP) провів засідання і закликав сторони досудово врегулювати питання про заборгованість, але сторона Мбаппе висловила незгоду з цим рішенням.

«На даному етапі мій клієнт просто бажає, щоб його робота була оплачена, як це має бути у разі будь-якого іншого гравця в його ситуації, а також будь-якого співробітника, який завершив свій терміновий контракт. Повинне застосовуватись трудове законодавство», – заявила юрист Дельфін Верхейден.


ПСЖ виправдовує невиплату грошей усною домовленістю, укладеною з футболістом перед численними свідками, зокрема тренером Луїсом Енріке, підкреслює RMC Sport.