7 листопада 2022 14:11
23

Джерело: Суркіс не зміг переконати Циганкова залишитися в "Динамо"

Півзахисник Динамо та збірної України Віктор Циганков має намір безкоштовно піти з рідного клубу після закінчення контракту найближчим літом.


У недавньому ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net президент Динамо Ігор Суркіс заявив, що він вірить у те, що вінгер Віктор Циганков продовжить свій контракт із клубом, який закінчується 30 червня.

Проте журналіст та коментатор Віктор Вацко вважає, що українець не залишиться у столичному клубі наступного сезону.


«Ситуація із Циганковим – не про бізнес. Це чисте казино: чорне чи червоне. Залишиться чи перейде до нового клубу. Переконають залишитися чи не переконають. З Ярмоленком свого часу (у 2015 році Андрій підписав новий контракт – прим.) вийшло, і він залишився».


За інформацією журналіста, отриманої від оточення Циганкова, футболіст не має бажання продовжувати співпрацю з біло-синіми.


"З Циганковим з того, що я чув від людей, близьких до футболіста - вони кажуть, що він має намір змінити клубну прописку", - заявив Вацко в ефірі програми "Вацко on air".

не знаю, не знаю, он даже в чемпионате Украины особо не блещет сейчас, чтобы в ТОпе играть - ему явно не хватает дриблинга от слова СОВСЕМ. реально он смотрится даже слабее Ярмола и КОНо в их 25 лет, а тогда и ЧУ был на голову мощнее.... думаю даже в условной бельгии присядет на банку, а с учетом преславутой травматичности и тяжелыми втягиваниями в сезон условную боевую единицу ка Циганков мы скорее всего теряем для украинского футбола в случае прехода из Динамо в любой из европейских клубов (уровнем +- Динамо). ИМХО его только в Дианмо будут готовы терпеть с его травматичностью и перепадами игровой формы.... хотелось бы верить в более благоприятные преспективы и в дальнейший прогресс игрока, но сдается мне что уход из ДК будет для него роковым и поставит крест на нем ибо в других клубах будут требовать "сразу и сейчас", чего ему не выдать увы при своей травматичности.
В УПЛ Циганков прогресувати точно не буде, йому потрібен сильніший чемпіонат.
Футболистов нужно уметь вовремя продавать, если ты не хочешь, чтобы они уходили свободными агентами. Цыганкову 25, предложения были, и возможности продать тоже. Вите явно надоели эти неоправданные ожидания Суркиса на 25-30 млн и предложения только от ТОП клубов. А сидеть в таком Динамо, с таким менеджемнтом (особенно с Суркисом у руля) и такими результатами, сомнительная перспектива.
Вітя отримає підйомні 2-3 лями, якщо перейде в інший клуб безкоштовно. Це не 20-25 лямів, які хоче отримати Суркіс. А це зарплата Віті в Динамо за кілька сезонів. Тому тут чистий прагматизм і не більше.
У Андрія у свій час була граминка мізків, тому завдяки Суркісу, вдалій грі і великому контракту його прилаштували в Боруссію, а не в заштатний Сток, як він хотів. Хоча в подальшому йому це не допомогло і свідомість разом з дуже люблячою гроші жінкою визначила його провальну кар'єру. Подивимось, ради чого Вітя так вчиняє з клубом. Якщо це буде умовна Севілья чи Ліон/ПСВ і слова йому не скажу, але якщо це буде команда яка котується навіть нижче Динамо...
Я за те щоби Віктор пограв в Європі, але що йому світить з його сьогоднішнім рівним гри та травматичністю.. середняк чемпіонату Бельгії?
Маємо уже історію Ярмоленка, чи досяг він чогось визначного? а Конопляка? при усій повазі до Віктора та він не сильніше цих футболістів у свої 25 років. В Динамо у нього будуть хороші гроші, постійний гравець основи і в перспективі легенда клубу з окремим стендом у клубному музеї.. а в Європі що? йти треба було у років 20, а зараз я не бачу що він там зможе розвинутись..
Во первых, Вацку доверять, так же как и Цыганыку, это себя не уважать. он уже недавно выкладывал бредни ради просмотров. Во вторых, как бы мы не относились к Суркисам, уйти так из клуба который тебя вырастил, поддерживал, терпел и лечил постоянные травмы, платил самую большую зарплату в команде это просто неуважение ни к клубу ни к болельщикам. А сделать это сейчас, в наших реалиях это подлость вдвойне. Витя талант имел немалый, но лидерских и бойцовских качеств так и не заимел. Останется в памяти просто как хороший игрок. До статуса легенды никогда даже близко не подойдёт, даже до уровня Ярмолы не дотянет.
Хай іде. Втративший мотивацію футболіст - це балласт для клуба. Подивимось, що з цього вийде.
Так було зі старим Калітвінцевим. Почав крутити носом і Лобановський посадив на лавку, а через пів року втративши форму пішов в Трабзонспор, де і закінчив безславно. Як приклад ще Мілевський, Хачеріді. Сам форму не втримаєш, а після зими навіщо його награвати? Стане на його місце Лонвейк чи ще хтось, а Циганков безкоштовно піде в умовну Краковію до Коноплянки.
Сховати
Йому 25, форма як втрачається, так і набирається. Я певен, що у Циганкова вже є якісь плани, і навряд чи це Краковія чи на кшталт того. В будь якому випадку, навіть команди з нижньої частини таблиці АПЛ, калібру того ж Евертона, для Циганкова будуть набагато цікавіші, ніж нинішні ми.
Сховати
Так ніхто його без піврічної практики не візьме з великої пятірки чемпіонатів. А форма так, втрачається і не завжди потім набирається. Приклад - Фернандо Редендо, один з найкращих у Реалі, пішов в Мілан, травма, як потім не старався доріс до рівня Авангарду з Краматорська.
Сховати
HondaDio, травма, то інше, як на мене. Перевага в тому, що йде безкоштовно ві за нього платити не треба буде новому клубу. Врешті-решт час покаже
HondaDio, категорічно не згоден з вами по Калітвенцову. Він прсто не вписувався у ігрову модель ВВЛ. І в тому футболі, який пропонував ВВЛ він виглядав інородним тілом. Потім була ще травма, яка все усугубила. Але носом він не крутив
Сховати
_SUGUS_, На той час Калітвінцев був КАПІТАНОМ Динамо! Як це не вписувався? Все почалось з того, що він дав інтервю, де сказав, що переріс Динамо. Після цього Лобановський показав йому його рівень. Почів випускати тільки на 2 тайм. через місяць на 30 хв. потім 15 і т.д.
Сховати
HondaDio, тобто, з твоїх слів, випускаючи до "інтервью" Калитку на 2 тайми ВВЛ сам собі (команді) шкодив? Бо ж рівень що до вьйухи що після залишався тим же самим?!!
Сховати
_SUGUS_, Правильно. Якщо людина іде через пів року при любих обставинах, то тренер зимою готує йому заміну. Купляють такого ж чи підтягують молодого. Поки той входить в тонус на підпряжку випускають бунтівника але все меньше і меньше. Для чого він в основі якщо всі знають, що він уходе?
Для Вити нет ни одной причины подписывать новый контракт:
-полная анархия в клубе(слабый состав,нет денег на новых игроков,нет селекции что бы искать недорогих перспективных игроков)
-слабый чемп(где нет возможности для роста)
-Вите уже почти 25
-В Европе получит больше денег и конкурентные условия для роста
Сховати
Ширинкович, слабый состав и слабый чемп - это прям смешно на фоне того, что точно в таких же условиях играет Мудрик и вроде как неплохо играет в чемпионате и ЛЧ.
Если Вите повезет и он попадет в ТОП чемпионат, то это команды уровня Фиорентины или Саутгемптона и очень сомнительно что там ему будут платить больше чем в ДК.
Сховати
Навряд чи гра одного футболіста визначає рівень та силу всього чемпіонату.
До речі, Фіоринтина минулого сезону ьбула вище за Аталанту :) На фоні наших результатів (особливо в ЛЄ), нам до фіоринтин дуже далеко