Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 684
Тільки Вернидуб! Усі його команди показували клас.
Показати
HondaDio, Швидше, не клас, а характер.
Ярмола - ходячий інфаркт. З Уельсом сам собі забив, а тут ледь не залишив збірну без трьох очок.
Показати
HondaDio, його треба було ще після першого тайму міняти. він випадав як з македонцями так і сьогодні.
Так ніхто його без піврічної практики не візьме з великої пятірки чемпіонатів. А форма так, втрачається і не завжди потім набирається. Приклад - Фернандо Редендо, один з найкращих у Реалі, пішов в Мілан, травма, як потім не старався доріс до рівня Авангарду з Краматорська.
Показати
HondaDio, травма, то інше, як на мене. Перевага в тому, що йде безкоштовно ві за нього платити не треба буде новому клубу. Врешті-решт час покаже
_SUGUS_, На той час Калітвінцев був КАПІТАНОМ Динамо! Як це не вписувався? Все почалось з того, що він дав інтервю, де сказав, що переріс Динамо. Після цього Лобановський показав йому його рівень. Почів випускати тільки на 2 тайм. через місяць на 30 хв. потім 15 і т.д.
Показати
HondaDio, тобто, з твоїх слів, випускаючи до "інтервью" Калитку на 2 тайми ВВЛ сам собі (команді) шкодив? Бо ж рівень що до вьйухи що після залишався тим же самим?!!
Так було зі старим Калітвінцевим. Почав крутити носом і Лобановський посадив на лавку, а через пів року втративши форму пішов в Трабзонспор, де і закінчив безславно. Як приклад ще Мілевський, Хачеріді. Сам форму не втримаєш, а після зими навіщо його награвати? Стане на його місце Лонвейк чи ще хтось, а Циганков безкоштовно піде в умовну Краковію до Коноплянки.
Показати
Йому 25, форма як втрачається, так і набирається. Я певен, що у Циганкова вже є якісь плани, і навряд чи це Краковія чи на кшталт того. В будь якому випадку, навіть команди з нижньої частини таблиці АПЛ, калібру того ж Евертона, для Циганкова будуть набагато цікавіші, ніж нинішні ми.
HondaDio, категорічно не згоден з вами по Калітвенцову. Він прсто не вписувався у ігрову модель ВВЛ. І в тому футболі, який пропонував ВВЛ він виглядав інородним тілом. Потім була ще травма, яка все усугубила. Але носом він не крутив
Сетанта це канал для глухонімих? У мене трансляція без коментатора
Показати
HondaDio, знизу налаштування в правому кутку і вибір мови
misha, Бо Шурик - то кацапський сайт і час називає московський
Показати
Да не такой то он и кацапский,их так полюбляют ,как и на ...мании,короче- ненавидят!HondaDio,
На цей раз моменти були і не мало. Забарний практично сам опинився після кутового перед воротарем але вдарив коряво, Вербич шукав мячем безпілотник в небі один Лєднєв не зрозуміло що робив, мяч відскакував як від дерева
Показати
Я ще добавлю удар Караваєва як зажди вище воріт, коли йому ніхто не заважає, парашутик в напрямку воротаря від Буяльського... І так вся команда. Більшість нажаль не розуміє наскільки Луческу є чарівником, що з цими деревами може вигравати чемпіонат.
Ivan Zaitsev, На морально-волевых Франция Бельгию обыгрывала, а мы спокойно, на классе. Вы забьете нам сколько сможете, а мы сколько захотим. Финны даже финальный штурм не смогли устроить.
Показати
HondaDio, Мы на морально волевых и Казахстан обыграть не могли.
HondaDio, не скажи. валидольный матч
HondaDio, меня лично до последней секунды не покидало чувство, что очередная ничья где-то рядом) и наверняка не только меня, а и большинство болельщиков) не было того, о чем ты говоришь. Финны слабые, но и у нас еще полно беспорядке в организации игры
Давно ведь известно, что болельщики Шахтера не прощают предательства....

Мы никогда не прощаем предательства кротами своей Родины, то что они сделали в 2014. А тут пусть поцелуют деда в "ОПУ
Показати
HondaDio, если вы такие принципиальные и истинные патриоты Украины, почему же тогда спокойно,без протестов принимаете тот факт,что один из Суркисов является членом "ОПЗЖ", которая выступают за тесные,дружеские отношения с РФ?
Автор: HondaDio
3 червня 2017 00:45
Легенды уже наготове!
Автор: HondaDio
6 серпня 2009 13:16
Шева - в Динамо!
Украинский форвард Андрей Шевченко готов вернуться в родной клуб киевское "Динамо" уже на следующей неделе. Сейчас команда Валерия Газзаева ведет активные переговоры с украинцем. http://www.delfi.ua/...