Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 18
Чудове в'ю. Багато корисної інформації. Та ось завершення. Як людина, яка співпрацює із компаніями ріната можу сказати інше. Чорний нал процвітає у тих компаніях. Обороти величезні.
Показати
Мачете, Все правильно пацан сказав, а ти не зрозумів... Він працює в Укртелекомі, що тобі ще не ясно? Там білі гроші, як і в металургіїї.
Тобто Полтава, Суми, Кривий Ріг вже без стадіонів? А там непогані арени. У Маріуполя також арена відповідає всім вимогам. Більше 12, значно більше.
Показати
Мачете, а у эти стадионы точно соответствуют требованиям? В голове всплывают смутные образы заснеженных и заледеневших стадионов Полтавы и Кривого Рога. Есть ли там подогрев газона? У Мариуполя расстояние на аэропорта не "відповідає всім вимогам")
Колова КДК - юрист, який багато разів успішно захищав інтереси компаній ріната. Не виникає жодних сумнівів у тому, що він є поставленою особою, яка працює на хазяїна. Він глибоко помиляється у трактуванні. Подібного випадку САС не було. Бо війни в Європі ніде не має вже багато років. Тільки в Україні зараз. І рішення САС легко передбачити. Сумно, що в КДК працюють проплачені люди, проплачені однією людиною. Саме тому Тайсон, Бернард і інші гравці шахти не отримують дискваліфікації після матчів по відео повторам. Саме тому гравці Динамо дискваліфікації отримують. В нашому футболі КДК працює на одну людину. Це величезний конфлікт інтересів.
Показати
Мачете, если речь зашла о юристах, то не нужно говорить о войне - Украина официально называет события на Донбассе АТО (антитеррористическая операция). Вы не в курсе, в каких регламентных документах Лозанны вообще упоминается эта загадочная аббревиатура - АТО?
И кстати, а Вы знаете, что из себя представляет "юрист" ДК Мадзяновский? По-моему, он недалеко ушёл от тех, кто защищал интересы Ахметова:-))
Та не дадуть їм у шахті тренувати ю19. Була спланована диверсія, аби переманити із Ситником 5 основних гравців з команди 2002 р.н. Диверсія провалилась. Всі гравці залишились в Динамо. Тренери перейшли. Та що там їх чекає? Гравців вони не переманили. А це було основою їх переходу. Зрадників чекає небуття. І в 33 роки підуть тренувати дитячі команди на районах Києва взагалі за копійки. А мали можливість ще декілька років працювати у дитячій структурі. Може і вибились би в люди. Зараз же поставили хрест на своїй футбольній кар'єрі. Ще й дають такі "героїчні" коментарі. Прям мученики.
Показати
Мачете, а откуда информация, что они не перешли? на Динамомании была информация о том, что они как раз и ушли из Динамо, не 5 игроков, но ушли
Якщо у Шапаренко не травма, то чекаю його завтра також у заявці на гру. Можливо дійсно Миколенко навіть у старті вийде. Цікаво, що не має Очігави. Скоріше за все він таки кудись переходить в оренду.
Показати
Мачете, жарко, может в голову нагрело, волос же много (шучу, шучу, а то сейчас коршуны налетят). Вроде перед заменой бегал нормально, делал ускорения, играл как обычно, на травму точно не похоже и нормально ушел. Комментатор тоже считает, что Шапаренко завтра должен в заявку попасть.
Хач дійсно монстр. Але так сталось, що забили нам другий гол саме з тієї самої єдиної програної боротьби ним.
Показати
Мачете, справедливости ради, там он один с двумя напами боролся !
І знову та сама історія. Самі "искренние" - Донбасс. А інші значить не самі "искренние". Знову ці намагання зробити із себе особливих, не таких як інші. Це навіть війна не вилікувала. Треба зрозуміти нарешті, що не варто ділити Україну на Донбасс і всіх інших.
Показати
Мачете, Згоден на 100 %. При тому чомусь Аброськін не каже, що от поліція забезпечить безпеку на стадіоні та поза ним і не дає ніяких гарантій що не буде провокацій. ясно ж сказав Сурукіс дає хтось гарантію безпеки і граємо де хочете. Хай Аброськін краще робить роботу свою, а не займається відписками у фейсбук
Ну, Тео 26 років буде через місяць. Та це нормальний футбольний вік. Зрозуміло, що він форвард з обмеженими можливостями. По суті виключно штрафного майданчику. Нормальний форвард, досить стабільний, який за сезон свої 10-15 голів заб'є, якщо йому довіряти. Зрозуміло, що ставка Динамо на Бєсєдіна виправдана. Він молодший на 5 років і значно цікавіший у всіх компонентах гри. Тому правильно його награють. А на Тео ми заробили. Так, можна було заробити більше. Свої 8-10 млн. євро він коштує зараз, але не більше.
Показати
Мачете, если учитывать только сумму трансфера, то да, немного заработали, что для менеджмента Динамо очень даже хорошо
если еще добавить з.п, то вряд ли даже в ноль
Мачете, первый аддекватный комментарий относительно Теодорчикв
No results found.