Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 18
От вам і Цитаішвілі.
Показати
Мачете, виходить, завтра в основі вийде Сидклей. А Гіо, як і з Зорею, мабуть на заміну.
dkforeva, Аякс - команда на нерві. Вони грають в надзвичайно агресивний футбол, з шаленим пресингом. Челсі будує гру за рахунок контролю м'яча. Але шаленого пресингу вони не чинять. Навпаки, дають грати і супернику. Просто рівень гравців у Челсі суттєво вищий за досвідом, ніж у Аяксу. Тут буде інший футбол абсолютно. Тому і цікаво себе перевірити на такому рівні.
Показати
Мачете, никакого прессинга в игре Аякса нет, наоборот команда играет и дает играть другим, просто тупо игроки все статные и техничные, резкие, вот и все...
Гіо треба забирати в першу команду і не балуватись. Йому треба вже грати. Хай для початку на заміни повиходить на 15-20 хвилин. Але він вже повинен бути у першій команді.
Показати
А он в последних матчах, до зимней паузы, так и играл за основу! Забыли? И сейчас на сборах был, только откомандировали в молодёжку для усиления на Ювентус!:)
А Супрягу за скільки придбали? Ще дорожче ніж Соломона і тільки за 50% прав.
Показати
Мачете, удивляют люди, ктр верят, что Супрягу купили за 7-8 лямов :) Это миф, озвученный, чтобы набить стартовую цену последующей перепродажи! И главное чем расплатились - это процент от следующей сделки.
Навіщо перекручувати правду? Дійсно штовхались. Бурда і Ісмаілі також. Та не штовхав в обличчя Бурда, а от Ісмаілі врізав у підборіддя аперкотом.
Показати
Мачете, кхм кхм, видео посмотрите, там четко видно как Бурда заехал первым Исмаили ( по сути он спровоцировал Исмаили, и за меньшее дают 3 матча, Бурда получил просто желтую), а уже потом понеслась. + четко видно момент Кадара и Кенжоры, когда мяч был в игре ( в руках Бойка) они в этот момент толкают Тотовицкого, фактически это не спортивное поведение, либо нарушение правил на игроке без мяча, да Тотовицкий спровоцировал своей симуляцией (но это не должно оправдывать действий Кадара и Кенжоры) .
Так что в этом плане виноваты все стороны. И наказания должны быть одинаковы.
Если же Вы делаете такие умозаключения только потому что Вацко работает на Денисова, которые вчера в своей программе просто разгромили эту всю ситуацию, и реально были правы. То что вы скажете о Циганыке который вчера в своей программе по сути согласился с мнением Великого футбола, тоже разгромил эту ситуацию, и сказал такую фразу "Другие команды не должны быть обслуживающим персоналом этих двух клубов (ДК и ШД) все должны быть в конкурентных и равных условиях" эти слова стали итогом темы.
Здесь многие орут о не справедливом судействе по отношению к ДК, но эти многие почему-то не орут когда решения и порой не справедливые принимаются в пользу ДК.
Коментарі по темі:
Вже не бачу цього фото у нього. Може це тільки для підписників? Бо в публічному доступі не бачу. Може видалив.
Показати
Мачете, в сторис
Є Попов і Лочошвіллі. Вони обидва дуже якісні гравці. Є Лук'янчук, Алібеков, Очігава. Нормальних захисників більше ніж треба. Віда, колив Динамо 5 років тому прийшов, також не був мега захисником. Це в Динамо він виріс. А при здорових Драговиче і Хачеріді він сидів на лавці і не грав.
Показати
Мачете, та ні, просто він тоді частіше грав на фланзі. Добре памятаю, як всі плювались після його перших ігор за Динамо, мовляв, кого ми взяли, він же робить купу помилок!? А потім критики замовкли. Я теж розраховую на Лочошвілі, але за Динамо він ще не грав, хоча прийшов у вересні.
Цікаво, цікаво)) Як Зоря може торгувати гравцями, які належать Дніпру і знаходяться у них в оренді? Це я про Луніна і Луньова? Ніяк! Аби язиком плескати.
Показати
Мачете, Також, так до кінця і не зрозумів, на яких умовах переходили ці гравці з Дніпра до Зорі, але версією www.transfermarkt.com, вони ніби перейшли як вільні агенти.
Trasher, якщо хоче розмовляти зі мною, то почніть робити це українською. Бо інакше жодного діалогу не буде. Та і так зрозуміло, що суті ви не розумієте, як і ті, хто в Одесі ходять на Райкіна. А в Києві на Лорак.
Показати
я не зовсім розумію, яке відношення кращі збірні світу мають до того, що ЧМ буде у Росії?
Така логіка пагубна для суспільства в цілому, той хто не хоче, не хай не дивиться. А комусь щось забороняти, це, на мою думку, попахує сталінщиною, і ні до чого доброго не доведе нашу країну. Насильними методами національну свідомість не виховувати
Це буде перший ЧС у моєму житті, який я точно не буду дивитись і не буду цікавитись тим, що там відбувається. Що пану Жураховському також раджу.
Показати
Мачете, а если они мыться перестанут, вы тоже перестаните???. Это стадный рефлекс. Смотрел и буду смотреть. Есть интернет, есть спутник. Бред вы пишите.
Мачете, Да Вы, уважаемый, походу окунь редкий. Совет: смотрите и дальше телевизор, мозгов у Вас больше нет.
No results found.