25 вересня 2024 23:23
35

"Динамо" – "Лаціо" 0:3. Ліга Європи. LIVE!!! Перший тайм, що бентежить

Динамо – Лаціо 0:3


"Динамо":
1. Бущан - 24. Тимчик, 28. Себальос, 32. Михавко, 44. Дубінчак - 6. Бражко, 76. Пихальонок, 10. Шапаренко, 22. Кабаєв, 7. Ярмоленко - 11. Ванат.
Запасні: 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 3. Дячук, 4. Попов, 15. Рубчинський, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 23. Малиш, 29. Буяльський, 39. Герреро, 40. Біловар, 45. Брагару

Лаціо: 94. Проведель - 77. Марушич, 4. Патрік, 13. Романьолі, 3. Пеллегріні - 5. Весіно, 6. Ровелла, 20. Чауна, 7. Деле-Баширу, 9. Педро - 19. Діа
Запасні: 35. Мандас, 55. Фурланетто, 8. Гендузі, 10. Дзакканьї, 11. Кастельянос, 14. Нослін, 18. Ісаксен, 29. Лаццарі, 30. Тавареш, 34. Хіла


"Динамо" - "Лацiо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні «Динамо» розпочне свій шлях у Лізі Європи-2024/2025. Першим суперником киян в цьому турнірі буде італійський «Лаціо».


Обидві команди днями втратили очки у внутрішніх чемпіонатах. «Біло-сині» в УПЛ зіграло внічию з львівських «Рухом» (0:0), натомість «орли» поступилися «Фіорентині» (1:2) в Серії А.


Загалом, після п’яти турів в італійській першості «Лаціо» здобув дві перемоги, одного разу зіграв унічию та зазнав двох поразок, різниця м’ячів 9:8. Команда набрала 7 очок та перебуває на 8-му місці у турнірній таблиці.


Якщо говорити про очні зустрічі «Динамо» та «Лаціо», то раніше команди провели між собою у єврокубках 4 поєдинки. Помітну перевагу мають римляни - три перемоги та одна нічия при відсутності звитяг у киян.


Варто відзначити, що до Гамбурга, де динамівці гратимуть свої домашні матчі у єврокубках, кияни прибули в складі 24-х гравців. Не допоможуть команді Олександра Шовковського Назар Волошин, Микола Михайленко, Володимир Шепелєв та Матвій Пономаренко. Натомість разом з «біло-синіми» прибув Денис Попов, який останнім часом був травмований.


Щодо «Лаціо», то в команди теж є кадрові втрати. Точно не зіграє за римлян захисник Самюель Жиго, який відновлюється після ушкодження. Крім того, під питанням перебуває участь двох нападників – Булає Діа й Таті Кастельяноса.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Себальйос, Михавко, Дубінчак – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначений грек Тасос Сідіропулос.


Трансляція матчу буде доступна на відеоресурсі MEGOGO. «Динамоманія» о 22:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Наконец ушли 2 тормоза .....
Погодився з програшем раз Шапу змінив.
Десь в Бухаресті один дідуган задоволено бормоче собі під ніс та хіхікає «Я ж казав головне це продати Забарного»
Другий раз подарунок від Бражка. Дивом врятувались.
Згадався вірш з дитинства:
Писать на стінах туалету будь кому дано
Серед г#вна ми всі поети, серед поетів ми г#вно
Люди, ви уявіть, що було б з командою, якби у Суркіса було кілька дочок!
Сховати
Побачимо що буде, коли сина до основи підтягнуть.
Сховати
Полиметилметакрилат, у сина Григорія Суркіса реакція та стрибучість кращі, ніж у будь-якого воротаря команди.
0:3 в першому таймі від резерву італійського середняка - все що потрібно знати про наш сьогоднішній рівень і про рівень чемпіонату вцілому
Другий гол - зять висмикнувся вперде, а потім біжить і дивиться на Тимчика, чи він його підстрахує. Третій гол теж центр в ульоті і все звалили на Тимчика, а той присів замість стрибнути.
Повертаємось до пари Попов-Дячук, а Міхавко краще за Бражка зіграє опорником.
у тымчика с дубинчаком тоже креатива в атаке ой как не хватает...
только мяч получают и уже сразу прострел\навес\ пас назад...
ну хоть иногда сыграйте не стандартно...читается это все на ура