25 вересня 2024 20:08

Тарас МИХАЛИК: "Не думаю, що в Гамбурзі "Динамо" та "Лаціо" діятимуть із відкритим забралом"

Ексгравець національної збірної України та «Динамо» Тарас Михалик ексклюзивно для Sport.ua розповів, чи очікує він відкритого футболу в сьогоднішньому першому матчі групового раунду Ліги Європи між «Динамо» та «Лаціо»:


– Стартові поєдинки, як правило, не бувають видовищними. Все ж, на першому плані – результат, бо нікому не кортить розпочинати з поразки. Ось чому я не думаю, що в Гамбурзі «Динамо» та «Лаціо» діятимуть з відкритим забралом, хоча нова формула проведення єврокубкових баталій дає більше шансів пробитися до наступного етапу.


Переконаний, що суперники скрупульозно вивчили сильні та вразливі місця одне одного. Тому не думаю, що спрацюють якісь домашні заготовки. Я чекаю якісної гри від лідерів киян й особливо від Владислава Ваната.


Недавно з'явилася інформація, що «Лаціо» проявляє інтерес до динамівського нападника. В Гамбурзі в нього є чудова нагода нагадати римлянам про себе. Все ж, схиляюсь до того, що незважаючи на всі зусилля опонентів, буде зафіксовано результативну нічию.