25 вересня 2024 19:32

Олександр ПОЗДЄЄВ: "Ми усi виграємо, якщо УПЛ перетвориться на вітрину і ми перестанемо вилітати в єврокубках від команд, про які дізнаєшся з вікіпедії"

Головний тренер "Колоса" Олександр Поздєєв розповів, який футбол хоче поставити команді.

«Для мене футбол – це пристрасть. Я не отримую кайф від того, щоб виграти 1:0 і думати виключно про результат, відбитися якимось чином. Футбол – це не лише фізичний процес, а й інтелектуальний.


Те, що показує «Колос» зараз і яку гру я хочу бачити – для цього потрібно пройти досить великий шлях. Потрібно враховувати все – фізичний стан, ментальний, як сприймають інформацію гравці, як ти доносиш інформацію, методологія, реакція на помилки.


Я хочу, щоб кожна дія з м'ячем мала сенс. Футболіст повинен розуміти, навіщо віддавати ту чи іншу передачу, яке завдання вирішує своєю дією. Хочу щоб моя команда грала організовано, пресингувати, організовано, компактно. Не давати супернику час та простір. Цього досягти нелегко. Тим паче цікавий шлях.

У перспективі ми виграємо все, якщо наш чемпіонат перетвориться на цікаву вітрину, перестанемо вилітати в єврокубках від команд, про які дізнаєшся з вікіпедії. Нам потрібно змінюватись та орієнтуватися на сучасний футбол, грати інтенсивно, думати на полі», – сказав Поздєєв.


Фото - ФК "Колос"