25 вересня 2024 20:16

Сон про вибачення Бентанкура за жарт про корейців: "Він майже заплакав, йому було дуже соромно. Ми всі люди і робимо помилки, але вчимося на них"

Сон Хин Мін розповів про каяття Родріго Бентанкура через жарти про корейців.


У червні в соціальних мережах поширився ролик за участю уругвайського півзахисника "Тоттенхема", в якому телеведучий просить у Бентанкура футболку його партнера по команді.

«Сонні? Це може бути і футболка двоюрідного брата Сонні. Вони всі виглядають однаково», – відповів Родріґо.


Згодом Бентанкур вибачився перед Соном у соцмережах. Футбольна асоціація Англії звинуватила хавбека «Тоттенхема» в «неналежній поведінці» та використанні «образливої чи зневажливої лексики за національною чи расовою ознакою».


«Я люблю Родріго, люблю його. У нас багато хороших спогадів, ми граємо разом із тим, як він перейшов [у січні 2022 року]. Він усе усвідомив і одразу вибачився, коли у нас була відпустка. Я був удома і навіть не розумів, що відбувається. Він надіслав мені довге повідомлення, і було видно, що воно йшло від серця.
Коли ми повернулися після відпустки, йому було дуже соромно, він майже заплакав, коли публічно та особисто вибачався. Йому було дуже шкода. Ми всі люди і всі робимо помилки, навчаємось на них», – сказав Сон.