25 вересня 2024 17:27

Андрій ПОЛУНІН: "Чекаю на яскраву гру від Шапаренка, Кабаєва, Бражка. За суперництвом у Лізі Європи уважно стежать скаути іменитих клубів"

Експівзахисник національної збірної України Андрій Полунін ексклюзивно для Sport.ua розповів, хто з динамівців може взяти на себе роль лідера в першому поєдинку групового раунду Ліги Європи з «Лаціо», який відбудеться 25 вересня в Гамбурзі:


– В поточному сезоні «Динамо» гідно представляє Україну на міжнародній арені. Сподіваюся, що кияни зуміють добре проявити себе й в другому за рейтингом континентальному футбольному турнірі – Лізі Європи.


Хто може опитинитися на видноті? Чекаю яскравої гри від Миколи Шапаренка, Владислава Кабаєва, Володимира Бражка. За суперництвом в Лізі Європи уважно слідкують скаути іменитих клубів й за якісної гри можна одержати заманливу пропозицію. Цим шансом треба скористатися.


Звичайно, дуже кортить, аби «Динамо» розпочало цей турнір із звитяги. І хоча в киян довга лава запасних, думаю, що керманич Олександр Шовковський кине в бій всіх провідних виконавців. Я в курсі, що його колега з «Лаціо» не виключає появу в старті кількох резервістів, але це вже прерогатива римлян кого випускати на поле.


Сьогодні багато залежатиме від того хто заб'є швидкий гол. Це, передусім, пішло б на користь динамівцям, які люблять контратакувати, тоді, як «Лаціо» більш тягуча команда. Все ж, схиляюся до того, що в Гамбурзі переможця не буде виявлено, – заявив Полунін.


Фото - FootBoom