25 вересня 2024 19:05

"Реал" зменшив гучність музики та оголошень на "Бернабеу" під час матчів. Сусіди скаржилися на шум під час гри з "Еспаньйолом"

"Реал" зменшив гучність оголошень та музики на "Бернабеу" під час матчів.


Як пише Marca, мадридський клуб хоче робити якнайменше шуму в період робіт із звукоізоляції на «Бернабеу», що дозволило б проводити на стадіоні концерти та інші заходи. Раніше всі заплановані концерти до весни 2025 року були скасовані через скарги сусідів на галас.


Крім того, після матчу з «Еспаньолом» (4:1) минулої суботи асоціація постраждалих від «Бернабеу» поскаржилася на шум під час гри – мешканці району були незадоволені сповіщеннями після кожного забитого голу.


Повідомляється, що перед вчорашнім матчем з "Алавесом" (3:2) на "Бернабеу" зменшили гучність музики перед початком матчу та під час розминки гравців. Також було зменшено звук при оголошеннях з гучного зв'язку стадіону, проте після початку матчу диктор робив оголошення зі звичайною гучністю.


Зазначається, що вболівальники "Реала" незадоволені змінами.

«Настане час, коли нам доведеться святкувати голи у тиші. Вони скаржилися, що це футбольний стадіон, а не місце проведення концертів, а тепер дратують їх ще й святкування голів. Зрештою, Флорентіно Пересу доведеться викупити всі будівлі», – сказав один із уболівальників.