5 березня 2021 16:06
1

Матч 18-го тура УПЛ "Мариуполь" - "Колос" примет Коваливка

Матч 18 туру УПЛ «Маріуполь» – «Колос», який мав відбутися у Маріуполі, пройде 14 березня у Ковалівці.


ФК «Маріуполь» звернувся до ковалівського клубу із проханням прийняти цей поєдинок на арені «Колос», адже газон стадіону імені Володимира Бойка ще не готовий до футбольних навантажень.


Ось що відзначив віце-президент ФК «Маріуполь» Андрій Санін: «Аномальні морози лютого, абсолютно нетипові для Приазов’я, загальмували зростання нової трави. Електричний підігрів газону відпрацював на максимумі весь лютий, але лише дозволив нам пробудити насіння. Постійна хмарність зупинила фотосинтез, а з ним і зростання газонної трави. Тільки зараз, коли нарешті стало з’являтися березневе сонце, намітився хоч якийсь прогрес.


Тому ми будемо змушені провести гру 18-го туру знову поза Маріуполем. Цього разу формально домашній матч пройде на арені «Колоса», за що їм величезне дякую».


Ця гра запланована на неділю 14 березня, початок зустрічі – 14:00 (матчі молодіжних команд азовців та ковалівців у чемпіонатах U-19 та U-21 будуть зіграні у Маріуполі). Про продаж квитків на поєдинок у Ковалівці клуб оголосить трохи пізніше.

А чому не тех.поразка будці? Чому тоді Інгульцю матч з кротами не перенесли???