26 вересня 2024 17:36
3

П'янич після переходу до ЦСКА: "Я ніколи нічого не говорив проти Росії та російського футболу. Я з країни, де була війна, і розумію, як політика впливає на спорт"

Міралем П'янич після переходу до ЦСКА вибачився за свої слова про Росію.


Хавбек свого часу був проти матчу збірних Росії та Боснії та Герцеговини. У зв'язку з переходом до ЦСКА деякі публічно згадали про це.


«Знаю, що зараз багато хто обговорює мої слова дворічної давнини, проте я ніколи нічого не говорив проти Росії та російського футболу. Мені шкода, якщо моя мова когось образила, тож готовий вибачитися.


Безумовно, зараз не найлегший момент для російського футболу через відсторонення. І мені шкода, що так відбувається, але повторююсь – мої амбіції вкрай високі і в рамках національного чемпіонату, і Кубка Росії.

У будь-якому випадку сподіваюся, що ситуація вирішиться настільки швидко, наскільки це можливо. Я приїхав із країни, де свого часу була війна, і знаю, що це таке. І чудово розумію, як влаштована політика, і як вона впливає на спорт.


Однак я футболіст, і вся моя увага сконцентрована на тому, щоб добре тренуватися, грати та приносити користь ЦСКА – у цьому моя місія. Це моя робота, якою я займаюся більше 20 років, і мої тренери та партнери можуть бути впевнені, що я робитиму все, що в моїх силах.

Чекаю на всіх уболівальників вже післязавтра на матчі з «Ахматом», де в мене відбудеться автограф-сесія», – сказав футболіст.

Да иди ты нах. Потом не жалейся, если что.
Випадок, коли гроші перемагають переконання. Колись в Галичині отаких перевертнів називали хрунь.
шо ты еще мог сказать, когда поехал в логово ватников...
естественно переобулся...иначе бы не ехал туда