26 вересня 2024 23:22

Роберто МОРАЛЕС: "В Україні є спортсмени, які навіть через 10 років так і не зрозуміли, що відбувається. У них, як і раніше, спорт поза політикою"

Коментатор і військовослужбовець Збройних сил України Роберто Моралес розповів, наскільки сьогодні спортсмени підтримують воюючих.


«Досить активно і сильно, наскільки я бачу та розумію. Якщо до повномасштабної війни не до всіх доходила реальність, то після лютого 2022 року кількість тих, хто підтримує, збільшилася.

Але є й ті, хто навіть за 10 років так і не зрозумів, що відбувається. У них, як і раніше, спорт поза політикою. Тільки зараз таке поняття вже непопулярне і навіть певною мірою, я б сказав, небезпечне, тому більшість спортсменів намагається підтримати армію всіма способами.


Я думаю, наступне покоління спортсменів матиме ще більше розуміння, для чого Україна існує, як і чому потрібно підтримувати країну, армію.


Але, повторюся, на жаль, є й ті, до кого не дійшло розуміння реальності – і вони сидять і не піднімають голову, бо їх уже ніхто не зрозуміє», - сказав Моралес.