26 вересня 2024 22:47

Керрол про 3500 євро на місяць: "Гра за "Бордо" навіть коштує мені грошей, але вони ніколи не були головним у моїй кар'єрі. Люблю футбол і хочу бути частиною історії цього великого клубу"

Енді Керрол пояснив, чому грає за "Бордо" з 4-ї ліги Франції.

– Це чудовий проект. На жаль, клуб спустився вниз на кілька дивізіонів, але він залишається великим клубом, ми постараємося повернути його на те місце, на яке він заслуговує.


Мені сподобалося життя у Франції (форвард грав за «Ам'єн» у сезоні-2023/24), і піддалася ця можливість. Це великий клуб із чудовими фанатами. Тренувальні поля знаходяться на визначному рівні, і мені хотілося стати частиною цієї історії.


– Ви розумієте, чому багато хто здивований переходом Енді Керролла до «Бордо» та четвертого дивізіону?

– Знаєте, я просто люблю грати у футбол, і я маю можливість пограти за великий французький клуб. Зрештою, не так важливо, в якому дивізіоні ти граєш. Я люблю футбол та приїхав саме за цим. Сподіваюся, ми досягнемо наших цілей на сезон.

– Як футболіст, який стільки заробив в АПЛ, погодився на такий виклик, як гру за «Бордо» (Керролл, як повідомляється, заробляє у новій команді 3,5 тисяч євро на місяць)?

- Як я вже сказав, я просто люблю футбол. Чесно кажучи, те, що я граю за Бордо, навіть коштує мені грошей. Але я просто щасливий, що граю у футбол. Хочу бути частиною історії клубу, і річ, якщо чесно, не в грошах. У моїй кар'єрі гроші ніколи не були головними.

– Чи знали ви, що найбільше англійських та ірландських пабів у Франції саме у Бордо?
– Коли я вперше приїхав у місто, я озирнувся і побачив англійський паб, а потім ще один, а потім ще один… І ірландські також. Але я поки що не зміг насолодитися, – зазначив форвард, який зробив дубль у першій грі за команду.