26 вересня 2024 20:16
1

Роберто МОРАЛЕС: "Якщо в Україні продовжуються чемпіонати, то логічно, що футболісти не підлягають мобілізації"

Коментатор та військовослужбовець Збройних сил України Роберто Моралес вважає, що українським професійним спортсменам потрібно надавати броню від мобілізації.


– Спортсменів, футболістів, зокрема, потрібно захищати від мобілізації?

– Якщо у нас продовжуються чемпіонати, якщо грають професійні футболісти, то, звісно, логічно, що вони не підлягають мобілізації.


Якби змагання не проводилися, тоді ні про яку броню не могло бути й мови. Те саме стосується й інших видів спорту, - сказав Моралес.

Привсій повазі, пане Моралес, але не згоден з вами. З таким же успіхом можна сказати, ну не припинили ж прибирати вулиці, значить прибиральників-чоловіків не можна мобілізовувати, от як припиним - тоді да. Або не припинили ж сантехніки труби/крани ремонтувати, значить їх не можна, а от як припинять - тоді можна.
Робота футболіста така ж сама робота як і будь-яка інша. І працюєш поки не мобілізують. І не треба їх робити нікого рівнішим перед іншими. У нас і так вистачає "достойніших" за інших. І це стосується всіх інших видів спорту.
Футбол - взагалі розвага і наврябчи відноситься до потреб першої необхідності, щоб задіяним у ній надавати привілеї. А тут навіть ВЛК не треба проходити, всі готові-здорові.