26 вересня 2024 20:15

Власники "Роми": "Рішення розлучитися з де Россі було неймовірно важким, але це дає нам найкращу можливість поборотися за трофеї цього сезону"

Власники «Роми» Райан та Ден Фрідкіни прокоментували звільнення головного тренера Даніеле де Россі.


«Трансфери цього літа ознаменували початок багаторічного стратегічного проекту, покликаного повернути «Рому» в авангард європейського футболу. Як частина цього бачення будівництво нового стадіону, який вшановуватиме глибоку історію клубу, триває повним ходом.

Скажімо так: ми дуже поважаємо Даніеля і віримо, що він зробить чудову кар'єру тренера. Можливо, навіть одного разу він повернеться до «Роми». Рішення розлучитися з ним було неймовірно важким, але ми прийняли його з переконанням, що це дає нам найкращу нагоду поборотися за трофеї цього сезону.


Ми залишаємося активними інвесторами у спортивну індустрію. Ми любимо гарну гру. Потенційне додавання "Евертона" до нашого портфоліо не змінює нашої уваги до "Роми". Принаймні мультиклубний симбіоз «Ромі» тільки допоможе. Кожен клуб у нашому портфоліо діє незалежно, і Рома залишається у центрі наших футбольних амбіцій. Будьте певні, наш час, ресурси та енергія не впадуть для «Роми».


Наша мета зрозуміла – бачити, як «Рома» постійно змагається на найвищих рівнях європейського футболу», – йдеться у заяві.