12 жовтня 2016 22:11
6

Игроки "Динамо" призывают болельщиков поддержать команду в матче с "Бенфикой"

19 жовтня "Динамо" проведе найважливіший зі стратегічної точки зору домашній поєдинок третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти лісабонської «Бенфіки». Динамівці запрошують вас підтримати улюблену команду!


Уделать Бенфику и уменшить несправедливый кротячий количественный перевес в сборной! Именно от Вас, от ЦТ все зависит. Просто не хотелось, чтобы и дальше в сборной играли всякие Степашки и распиаренные малолетки. И чтобы Раули и Павелки Нам не плили ерунду и не внушали беспочвенный бред, о самой сильной школе и т.д...

Сидорчук/Рыбалка/Гармаш - Вы лучшие и это уже пора доказать!
Ярмола вообще 2 должен забить, так как Кравца нету)
Кстати, Гладкий выглядел попредпочтительней Мораеса, с Олимпиком - точно. Можно Беседу с Черноморцем где-то на заменку... и попробовать получить информейшин на будущее.
Чомусь я вірю цим хлопцям!
По правильному, повинен бути повний стадіон! Все-таки, дві перемоги над Бенфікою, практично виводять Нас в 1/8 ЛЧ.
Гри нема та не грають ніхера - це не конструктивні аргументи. Команда грає в найпрестижнішому футбольному турнірі, має всі шанси на вихід з групи і дійсно потребує підтримки вболівальників.
Хочемо перемог? Тоді, потрібно ходити і підтримувати! При заповненому стадіоні грається набагато легше: подвійна мотивація у гравців, жага до перемоги, непоступливість і т.д., да і відповідальність перед вболівальниками вища ніж при напівпорожньому...
Так що всі, хто щиро любить Динамо і бажає перемог Нашій команді, 19.10.2016 о 21:45 - Динамо Київ ЧЕКАЄ НА ВАШУ ПІДТРИМКУ!
Я купив квитки на всі матчі ЛЧ, і заздлегідь відпросився з роботи на ці дні, і щоразу приходжу на матчі в чемпіонаті і ЛЧ з надією, але ж хлопці, треба хоч бажанням намагатись брати, якщо вже гри взагалі нема.
А что нам остаётся делать? Конечно поддержим. Но что-то я не замечал раньше такие видео, наверно знают и понимают критику болельщика. Уже хорошо, не всё потерянно.
Сховати
Ferad, та стадіон пустий буде, от хоч якось намагаються затягнути вболівальників на стадіон.