5 вересня 2023 17:32
19

Офіційно. Сергій Сидорчук переходить до "Вестерло"

ФК «Динамо» Київ погодився на перехід капітана першої команди Сергія Сидорчука у клуб бельгійського чемпіонату «Вестерло».

Півзахисник звернувся до клубу з проханням про можливість цього трансферу. Враховуючи його заслуги перед «Динамо», наш клуб пішов на зустріч гравцеві та уклав угоду з бельгійською стороною.

Протягом років Сергій Сидорчук був провідним гравцем та капітаном команди. У його активі 327 матчів та 21 гол в усіх турнірах за «Динамо».

З «Динамо» Сергій виграв 3 титули чемпіона країни, 3 національні Кубки та 3 Суперкубки країни. В активі Сидорчука символічні 50 капітанських матчів у єврокубках - це другий показник в історії клубу за часів незалежності.

ФК «Динамо» Київ дякує Сергієві за виступи у складі команди та бажає успіхів у подальшій кар'єрі.

Вроде как недавно Цуриков и Сидорчук пришли вместе в "Динамо" из запорожского "Металлурга". Причем, насколько я помню, именно Цуриков тогда рассматривался как потенциальный игрок основы а Сидорчук на перспективу. А вон оно как вышло...
Розвантажує Суркіс платіжну відомість. І правильно робить. Нехай молодь грає на перспективу. Цього сезону нам все одно першими не бути якщо тільки кроти самі не віддадуть. Конкурентів за друге місце я поки теж не бачу. Полісся, Кривбас? Склад не той. Дніпро та Зорю вбили кроти. Їм стільки конкурентів не потрібно. Якби Суркіс ще розвантажив тренерську відомість. Запросив до команди молодих, амбітних, із сучасним розумінням футболу німців, іспанців чи голландців було б дуже добре.
Сховати
Игорь, после вылета из еврокубков у Динамо" гораздо большие шансы на чемпионство, чем у кротов
Сховати
Шахрукх Кхан, не с этим тренером
Успіхів, кеп!
Вважаю за правильне просто подякувати людині, та побажати успіху. Бували злети ,падіння . Але пер ж за все, був і є людиною порядною.
Дякуюємо, звичайно, за всі роки в Динамо, за окремі красиві голи, але...давайте будемо об'єктивними: Сидорчук - дуже посередній футболіст. Не даремно в часи Велозу він рідко в основі з'являвся. А своє місце він отримав тільки тому, що...ну просто тут і зараз в команді кращого не має. Ну не має у нього того бачення поля і інтелекту Велозу (навіть Рибалки), Немає такої культури пасу як Белькевича була. Ну блін, ну дуже посередній футболіст був.

Але тепер (можливо) ми побачимо нову команду, тому що я впевнений, що гра в центрі поля перебудується з Бражком. І можливо, буде остання реальна надія щось про себе заявити Андрієвському
Куди ,куди? У сьому команду бельгії, що ніколи далі 1/64 ЛЕ не проходила а рік тому ще було в другому дивізіоні? Таке враження, що хлопець втікав від мобілізації куди очі дивляться.
Стидобище і для нього і для клубу такий трансфер.
Сховати
Умник, в нього 4 дітей, тому немає потреби тікати від мобілізації.
Сховати
Евгений Сидаш, та я знаю скільки а нього дітей. Просто не можливо зрозуміти логіку подібних диких переходів. Добре, у тебе, як капітана Динамо, поваги до самого себе як до спортсмена не має, є лише бажання зберегти велику зарплатню за попереднім контрактом. Але ж Суркіс не вчора про це сказав, було більше місяця щоб найти собі щось пристойне. Навіть Вербич з його походеньками по повіях і трансах знайшов Панатінаікос, тут же взагалі команда- дно.
Сховати
Умник, який попит, така і пропозиція.
Умник, якщо врахувати, скільки у Сергія дітей, то начебто призову він і так не підлягає.
Спасибо за всё и удачи!

Жаль, что раньше тебя не продали в тот же Бешикташ в 2019 году, ещё и норм денег от турок получили бы. "Спасибо" Суркису. Который щас ноет, что мало денег за трансфер Сидорчука получил.

Худший капитан Динамо. Ярмоленко, Гусев, Шовковский, Милевский, Ребров, Шевченко, Белькевич. Таких "капитанов" не было. Разве что Милю можно сравнить из-за пьянок и загулов. Хотя на поле он хорош был. У Сидорчука наоборот было.
Сховати
Google, В 2017 році в Фенербахче, в оренду з правом викупу, він там вже був та оглядав клуб, тоді йому не сподобався чемпіонат Туретчини, і він мріяв про Бундеслігу, куди переїхав Ярмоленко.
Може й Хацкевич, його вмовив залишитись, чи Суркіс, що будуть кращі пропозіції.
Но думаю, вже тоді йому треба було йти, бо до він хоч якось грав до сезону 2021/22, а після, то вже була якась імітація гри, що він присутній на полі.
Успіхів, Сергію!
удачи Сергею С в новом клубе..спасибо за долгие годы работы в клубе ДК !
Спасибо. Удачи. Без травм. Сильный футболист и достойный капитан.