28 квітня 2024 21:08

"Наполі" та "Рома" зіграли у результативну нічию

Наполі на своєму полі у поєдинку 34-го туру італійської Серії А зіграв внічию з Ромою – 2:2.


Перший тайм голів не приніс, хоча команда з Неаполя дуже часто била по воротах суперника. Проте рахунок наприкінці години гри відкрили Джаллороссі. Жуан Жезус сфолив у штрафному майданчику на Сердарі Азмуні, і Пауло Дібала виконав вирок.


Господарі відігралися дуже швидко – рикошет допоміг Матіасу Олівері, і м’яч за неймовірною траєкторією залетів за комір Міле Свілару.

Команда Франческо Кальцони продовжувала самовіддано йти за перемогою, яка минулорічному чемпіону була необхідна в контексті боротьби за місце в єврокубках.

Здавалося, що господарі досягли свого: суддя за допомогою ВАР зафіксував фол на Хвічі Кварацхелії, і Віктор Осімхен з 11 метрів був не менш безжальним, ніж його аргентинський візаві.

І знову дуже швидко рахунок став рівним. Після кутового Теммі Абрахам, ніким не закритий, спокійно замкнув скидку Евана Ндіки та забив свій перший гол у чемпіонаті.

Наполі пішов виривати перемогу, Осімхен мав шанс, але не використав його. Підсумковою нічиєю ніхто не має бути задоволений – неаполітанці залишилися на восьмому місці з п’ятьма очками відриву від зони єврокубків, а команда Даніеле Де Россі втратила можливість підібратися ближче до Болоньї у боротьбі за четвертий рядок.

У наступному турі неаполітанці зіграють у гостях з борцем за виживання Удінезе, а Рома прийме Ювентус.

Серія А. 34-й тур
Наполі – Рома – 2:2 (0:0)

Голи: Олівера, 64, Осімхен, 84, з пен. – Дібала, 59, з пен., Абрахам, 89