6 квітня 2017 15:49
14

ФК "Полтава" направил официальный протест в УЕФА и ФИФА

Футбольний клуб "Полтава" вклався у 24-годинний термін подачі протестів на матчі, і направив відповідні документи з приводу кубкової гри із "Шахтарем" до ПФЛ, УПЛ, ФФУ, а також УЄФА і навіть ФІФА.


Футбольний клуб із Полтави, який позбавили можливості провести матч ¼ фіналу Кубка України на власному стадіоні, направив офіційний протест до футбольних інстанцій, у тому числі — міжнародних. Клуб у листі навів власні аргументи проти рішення ФФУ заборонити грати на стадіоні "Локомотив". І залишив за собою право оскаржити будь-яке рішення щодо зарахування технічної поразки в цьому матчі, в тому числі і в Спортивному арбітражному суді в Лозанні.

Зі змагань, відповідно, команда поки що не знімається.




А разве арбитр является "специалистом по футбольным газонам"? Как-то не до конца последовательны сии любители юридизма.
Ну дійсно, Полтава не змогла організувати перший матч, через стан газону перенесли гру, і тут питання, чому Полтава не могла або підготувати поле, або знайти альтернативу? Бо то не газон, то пісок. Якби на такому газоні довелось грати нашому клубові, я б виразив своє недовольство, і цілком заслужено, тому давайте будемо відверті, рішення цілком логічне, на такому полі грати неможливо, і так як це вдруге Полтава не змогла організувати прийом матчу, не переносити ж матчі до нового року.
Сховати
Tyrant, ти бачив газон "Локомотива" на власні очі?
Теперь только до конца!!!!
Вважаю позицію ФК "Полтава" правильною.
По-перше: рішення про проведення чи неможливість проведення матчу приймає саме головний арбітр, саме на ньому лежить відповідальність про прийняття газону, знаючи К. Монзуль, гадаю, що варіант з написанням рапорту заднім числом не пройде... (хоча хто ж може бути в чомусь впевненим в цій країні);
По-друге: дивує такий собі поспіх з прийняттям рішення про неможливість проведення матчу, а так само і такі шивдкі пояснення гендира Шахтаря (прізвища його не називаю вголос і письмово вже давно)...щось тут непевне))
По-третє: Ну прийняли рішення, що неможливо провести матч на цьому полі, але чому тоді дали лише кілька годин для вирішення питання про перенесення матчу на інший стадіон?
- адже потрібно підписати угоду про аренду стадіона, погодити всі необхідні істотні умови договору і що саме головне оплатити цю оренду стадіону;
- звернутись до правоохороних органів щодо забезпечення правопорядку вже на іншому стадіоні, який є більшим, а в результаті цього повинно бути і більше правоохоронців, а це зміна наказів керівництва, маршрутів, підготовки до забезпечення правопорядку;
- повідомити як мінімум своїх вболівальників про зміну дати та місця проведення поєдинку, якщо продавались квитки теж певні дії потрібно вчинити;
По-четверте: якщо вірити написаному в перших п"яти пунктах протесту, то тут, виникають не лише сумніви в аутентичності протоколу такого спільного засідання, а взагалі в його існуванні;
По-п"яте: є регламент змагань "Прем"єр ліги" і вирішення питання чи то проблеми проведення чи непроведення матчу повинно було відбуватись за його нормами. Тому, що тепер, кожний тренер команди, кожен її президент чи директор, а також і гравець, лікар (неважливо хто) побачивши десь клаптик поля без трави може говорити про неможливість проведення матчу і травмонебезпечність поля... звертатись у якісь комітети, відділи і т.п.
Решение должно быть следующим: дисквалифицировать ФК Шахтёр из кубка Украины сроком на два турнира- этот и следующий за отказ выходить на игру. Отдельно запретить Палкину заниматься футбольной деятельностью за вмешательство и оказание давления органам футбольной власти сроком на 5 лет.
Дело начинает принимать серьезный оборот. Стрелочники - готовьтесь! )))
А если серьезно, то тот факт, что этот вопрос принял широкий общественный резонанс, причем с резко отрицательной оценкой, заставит дядек в высоких кабинетах сильно задуматься при вынесении окончательного вердикта. С УЕФА и ФИФА кротовские штучки не пройдут! Можно дорого заплатить за это.
Сховати
Ваня Иванов, справа дійсно починає бути серйозною, тут вже без жартів. УЄФА і ФІФА нашу федерацію за це можуть добряче покарати. Боюсь лише, що шахта в цій ситуації залишиться "не при делах", тобто безкарною.
Сховати
Africanda-S, я почему и написал : стрелочники - готовьтесь! Хотя, если делом займутся ФИФА и УЕФА, то могут и кротячьи норы нащупать. Но то таке.)
Дебилы, до стадиона Ворсклы доехать было дешевле и не так напряжно...
Сховати
Дома и стены помогают! (с)
Доехать несложно. Сложнее по-быстрому подписать договор аренды. Да и аренда стадиона "Ворскла" скорее всего нешуточная.
МЧС, А чего они должны ехать на чужой стадион, если у них есть свой. Если какие-то херы в пиджаках не вынимая свою жопу из теплого кресла решили, что играть на поле нельзя по фотографиям (пустьв битву экстрасенсов тогда идут). Если есть форсмажор, то от Киева до Полтавы не так далеко, приехали, провели выездное заседание, описали проблемы и приняли решение на месте. А то кто-то что-то сфотографировал (может асфальтную площадку за углом), прислал и приняли решение. Команда до этого играла матчи на этом поле и всех оно устраивало, а как приехал шлюхтер, так сразу же стало нельзя. А то взяли моду, то в факсовом режиме, то в телефонном режиме где-то что-то принимают непонятно что.
Сховати
serg_max, а ще б цікаво взнати, що то за фотографії, хто їх зробив, коли зробив та кому переслав... Фото, які я бачив, які показував президент ФК Полтава були іншими, на них трави було набагато більше...