Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 227
dynamic1927, Це в першу чергу питання до тих, хто атестував цей стадіон для проведення змагань і яким чином він був допущений.
На 100% упевнений, що кроти взяли би в подібній ситуації технічну поразку і на шару отримали би 3 очки. Памятаємо з типу замерзлими полями і так далі. А наші погодились на перенос, незрозуміло нахіба.
Показати
serg_max, а чому ви думаєте, що наші погодились на перенос? Офіційно повідомили, що "делегат матчу прийняв рішення про перенесення гри" і
⚠️ "Остаточне рішення щодо подальшої долі поєдинку буде прийняте пізніше."
Суддя в полі не приймає рішення дивитись чи не дивитись ВАР. Це рішення приймає суддя ВАР, якщо йому здається, що суддя в полі помилився. Тоді він підказує головному передивитись. Очевидно, що судді на ВАР погодились з рішенням головного. Або ж підказали йому подивитись, а головний не пішов. хоча таке наврядчи можливе.
Як на мене, вчора суддівство було нормальне, я б також не дав би цей пеналь. Це не УПЛ з нашими кривоглазими суддями.
Показати
serg_max, якби суддя-підор вказв одразу на точку, тоі нахер той вар непотрібен, а якщо судейка був заряжений ставленням чиферіна-підоріна - то йому б і вар, і херар не допоміг би. Гімно то уефа, та всей цей командний спорт гімноспорт з ногомячем, де гондонів-судійок навіть ніяк покарати та оскаржити не можливо.
Я наведу приклад американьскої НХЛ - хоккея, там також бувають спірні рішення. помилки арбітрів, АЛЕ У ТРЕНЕРІВ обох команд є право декілька раз звернутися до арбітрів, щоб переглянути спірні моменти (будь то офсайд, чи спірне взяття воріт) і все це транслюють на центральному екрані розбираючи з усіх камер по кадрам і я неодноразово спостерігав, як відміняли або зараховували і голи, і ставили оффсайди, відміняли вилучення тощо...... а тут вже котрий раз тупо на найвищому рівні тупо топчаться по нашій країні ногами, то якийсь лікар якось кантону швейцаріїї шось там придумав і НАМ впаяли технічну поразку, бо їх лікар не дав грати, то зуельсом сраним не ставлять пєналь, а тепер тут .....скільки можна терпіти таке не маючи ЖОДНИХ ВАЖЕЛІВ на такі дії? Кому нахер впав такий тіпа "спорт"?
Безумовно, футболісти покарання заслуговують. Але яким чином тут комітет етики і часної гри. Вони ж не під час матчу там були і чесної гри не порушили. Можливо, було б логічно взяти в них позапланово аналізи на різні препарати (можливо, вони там не тільки сік яблучний пили і вітамінами заїдали). Порушили, нехай відповідають в адміністративному порядку за порушення комендантської години. Якщо додатково передбачено покарання зі сторони клубу - це справа клубу. Трактовка як порушення іміджу футболу досить дивна. Тоді потрібно розглядати всі справи, типу ДТП з футболістами наприклад, це ж також порушення іміджу футболу. Чи затримання пяними всіх осіб, причетних до футболу. Це ж також порушення іміджу футболу.
Показати
serg_max, Да, Шевчук - дай пописять подвердит.
serg_max, ДТП з футболістами чи затримання пяними підпадає під пункт 3.1.15 типового контракту "не допускати порушень норм моралі під час роботи і відпочинку, не вживати алкоголь і тютюн" і вже є приводом для санкційних дій зі сторони будь-якого клубу до гравця.

PS. Адмінам вибачення, не туди коментар пішов.
Починай вивчати, Жора. Найближчі роки - це ваш рівень. І це не вони піднялись, а ви опустились. З втратою рейтингового положення України, в наступних розігришах будете стартувати ще з нижчих рівнів кваліфікації. А з втратою рейтингового положення ДК, ще будете й несіяними, тобто варіант зустрічі з більш сильною командою зростає.
Показати
serg_max, і це супер, тому що ми 10 років не фаворити. Досить вже цих медальок які завчасно нам вішають на матчі проти клубів у яких бюджет більше 100 млн.
Нам треба попуститись. Нехай суперник каже ой Динамо вже не те ми його однією ногою пройдемо. І так далі. Доречі з наступного року всі проходять кваліфай. Це супер. Всі рівні.
Чи будуть ще підписання у "Динамо"?

Я щось пропустив і у ДК вже були підписання?
Показати
serg_max, чим Ярмоленко не підписання?)
Торішньою кротячою і дніпровською доріжкою йдемо.
В заявці на сезон 53 гравці, нахіба вони там потрібні, якщо йдуть ці маніпуляції з переносами. Дай Боже, турків пройдемо, так тоді до самої зими матчі переносити будемо?
Вся цивілізована Європа грає, а у нас самі утомлені.
Показати
serg_max,Вся Европа играет но не вся воюет. Играть через два дня на третий,при этом проведя почти сутки в дороге - удовольствия мало. Хотя при выходе в группу в подобном темпе придется играть вплоть до середины декабря?
serg_max, Вся цивілізована Європа не їде на автобусі 6-8 ґодин щоб потім сісти на літак ще на 2 ґодини два рази на неділю, втрачаючи один з двух днів між іґрами на відновлення
Ще один "волонтер" на "законних" засадах поїхав за кордон.
Показати
serg_max, в нього троє дітей)
Dmitriy, В прододовження до мого попереднього повідомлення. Єдине питання, яке в мене виникає, це чому одним військовозобовязаним можна виїзджати, а іншим - ні.
Показати
serg_max, 100%
serg_max, https://www.dynamomania.com/news/665356-on-yavlyaetsya-osnovatelem-blagotvoritelnogo-fonda-zhurnalist-rasskazal-kak-cygankov-smog-vyehat-v-ispaniyu
Dmitriy, Людина - не раб до кінця днів своїх. Він виконав свій контракт, чому він повинен його продовжувати? Точно так само ДК мало право його не продавати зараз, а дотримати до літа і відпустити безкоштовно. Програли б обідьві сторони. Клуб типу підтримував, як ви кажете, але ж в той же час клуб і отримував від гравця у викляді перемог, бонусів від потраплянь в ті ж єврокубки. 11 місце в Іспанії кажете. А я от не впевнений, що на поточний момент 11 місце Іспанії сильніше 2 місця в Україні. Ми це наочно побачили по точній Лізі Європи, скільки там наш борець за чемпіонство і ЛЧ набрав, думаю нагадувати не треба.
Просто треба своєчасно вміти продавати гравців в момент нормальної ціни, а не малювати заоблачні фантазії. Після продажів Шеви, Реброва, Каладзе і до Ярмоленка фактично ні одного більш-менш нормального трансфера, а гравці реально європейського рівня були: або даром, або зі збитком. І купа лівих людей на вхід, а потім і на вихід. За словами у нас типу крута академія і повно талантів. а по факту де вони? Кого ми продали хоть за парю мільйонів, не кажучи вже про десятки. Зрозуміло, що таланти пачками не трапляються, і щоб отримати самородок золота треба промити дофіга піску. Але якось реально піску у нас доже дофіга, а самородки так собі.
Показати
serg_max, До чого тут раб не раб? Ніхто нікому нічого не винен. І те що за нього ще й якісь гроші отрималі, це взагалі диво. Ти так не вважаеш, а на мою думку грати за Динамо Київ краще ніж за Жерону зі спортивної точки зору. Я про те як він пішов, зовсім не красиво, і залишиться в пам’яті просто як потенціально добрий гравець який так і не розкрив талант через травматичність та слабкий характер. В іншому я згоден, хоч трансфери і були, взяти того ж Миколенка.
Андруш, Фенербахче у наступному матчі підведе риску під діагнозом. Хоча навряд, адже в попередніх матчах групи ЛЄ вони також непогано виглядали і навіть заслуговували на вихід із групи, якщо вірити Будулаю.
Показати
" "Динамо" сегодня провело лучший матч в сезоне - команда выглядела агрессивно, высоко прессинговала, создавала моменты за счет ошибок соперника. Что мешало демонстрировать такой футбол ранее?"

Еще один с диагнозом.

Пусть почитают сколько Кривбасс простил. Кривбасс, Карл!
No results found.