Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 25
http://www.dynamomania.com/news/340214-portugalskij-klub-ob%CA%BAyavlyal-o-podpisanii-kontrakta-s-zhuniorom-ahissanom-11-iyulya
Показати
ihori, http://dynamomania.com/news/340282-agent-ahissana-o-protivorechivom-kontrakte-novichka-kievskogo-dinamo
Як на мене це карма за те, що нападник, який забив більше у відборі; Гусєв, який серед вінгерів забиває 10 голів у ЧУ дивляться ЄВРО по ТВ. Друге - заміна тренерів по ходу турніру, найголовніше - таємний довиклик у збірну представників одного чемпіонату - це все кара.
Показати
ihori, яка ще кара, тоже мне оправдания, что с ними, что без один и тот же результат был бы, если тренер своим лицом только наводит на апатию и безразличие, какая мотивация будет у игроков
Це відповідь на те, як полюбили шахтар у Львові.
Показати
ihori, нет, палкин скажет, что это просто во Львове так не любят "Зарю", что не покупают на нее билеты
FLeR, пригадується, коли Кравець залишився єдиним форвардом, то у нього непогано виходило:)
Показати
ihori, Не удивлюсь если Кравец будет основным на Евро, хотя МИФу больше подходит Зозуля.
А так хотілось з першої корзини... Тепер третя торба. Хоча якщо мадридський фінал, і Барса оступиться тоді все ще шанси є:))
Показати
ihori, зато теперь к нам приедет Бавария, Барса или ПСЖ и дадут мастер-класс. Только, боюсь, это будет больнее чем два матча с ШД в чемпионате.
Я не слухаю зараз Реброва, не хочу читати пости, але поразка (ганебна) на совісті керівництва. Не знаю чиї амбіції перемогли (тренера чи президента), але цю гру повинна була грати U-19. Не хочу матюків з перемогою у чемпіонаті.
Показати
Не поставив розділові знаки. Ми найкращі в УКРАЇНІ.
Щоб зацікавити нижню шістку (на мій погляд) треба:
1.Одна вилітає напряму, а дві перехідні ігри.
2.Лідера зацікавити матчами плей-оф за путівку в ЛЄ з 4 або 5 командою.
Показати
ihori, первая лига заканчивает почти на месяц позже УПЛ. Чтобы играть переходные игры должен быть одинаковый календарь у двух лиг, но с их убитыми стадионами это невозможно.
ihori, в нижней шестерке должно быть так, два прямых вылета и четыре стыка плей-офф, тогда появиться у всех интерес, в одних не попадать в "топ" шестерку, а это как минимум повысит борьбу за каждое очко, этим снизив риск сливов матчей, да и в первой лиге появится больше возможностей и от этого желания. Другое дело потянут ли команды первой лиги вышку? раз старожилы не выживают...
Коментарі по темі:
Значить все таки "німці":) Олегу удачі, якщо правда.
Показати
ihori, краще вже говорити англійці.
Sirius, у нас також різниця не зміниться (у матчах між собою)
Показати
ihori, да я ниже себя подправил) на емоциях писал просто и приписал нам еще в разницу :))
Якби хоч трішки залежало від мене я би поставив Малиновського. Руслан в хорошому ігровому тонусі.
Показати
ihori, не ризикне Фоменко, думаю буде Степаненко, Ротань і Тимощук(або Рибалка). І грати будуть на відбій весь матч в надії що Ярмоленко і Коноплянка щось зможуть створити попереду.
No results found.