21 жовтня 2024 22:21

'Енріке про те, що ПСЖ – одна з найкращих команд Європи: "Приємно усвідомлювати, що наші суперники так говорять про нас. Наша мета – боротися за всі трофеї"

Луїс Енріке відреагував на думку, що «ПСЖ» – одна з найкращих команд Європи.


Раніше про це заявив головний тренер "Страсбура" Ліем Россеньйор. Його команда поступилася парижанам (2:4) у 8-му турі Ліги 1 у суботу.


«Ми грали проти однієї з найкращих команд Європи, вони всім доставляють проблеми», – сказав Росеньйор після гри. Луїс Енріке, відповідаючи журналістам, прокоментував ці слова на прес-конференції перед завтрашнім матчем із ПСВ у Лізі чемпіонів.


«Приємно усвідомлювати, що наші суперники так говорять про нас, приємно отримувати таку похвалу. Наша мета – боротися за всі трофеї, але ми маємо думати про складність Ліги чемпіонів, це найбільший турнір у Європі, і ми прагнемо прогресу.

Завтра ми граємо вдома і хочемо досягти позитивного результату проти суперника дуже високого рівня, який домінує у своєму чемпіонаті з неймовірними показниками (9 матчів, 9 перемог, 29 забитих голів, 6 пропущених). Це буде дуже складний матч, можливо, трохи схожий на гру зі «Страсбуром».

Вони грають далеко від своїх воріт і забили два голи внаслідок пресингу. Вони дуже добре грають та захищаються», – заявив головний тренер «ПСЖ».