22 жовтня 2024 17:09

Кроос не збирається тренувати: "Ні, навіть якщо Анчелотті покличе до "Реала". Тренерові складніше, ніж гравцю, він відповідає за всіх, приходить першим і йде останнім"

Тоні Кроос дав зрозуміти, що не буде тренером.


– У вас є плани стати тренером?

- Ні, я не збираюся бути тренером.

- Ви навіть не розглядаєте це?

– Ні.

- А якщо, наприклад, Карло попросить вас приєднатися до нього в «Реалі», тому що Давид Анчелотті (його син і асистент тренера) збирається почати свою тренерську кар'єру?

- Ні, це неможливо. У будь-який час, коли він [Карло Анчелотті] захоче, я завжди поділюся з ним своєю думкою. Але він знає, чому я завершив свою кар'єру. Важлива частина цього – постійні подорожі, готелі тощо. Справа не за 90 хвилин на полі. Якби справа була тільки в цьому, я міг би грати, навіть не знаю, доки.

Іноді ми на зв'язку з ним, для нас це нормально, але Карло знає, що немає сенсу навіть питати мене, бо він знає відповідь. День на Вальдебебас для тренера набагато складніший, ніж для гравця. Гравець приходить, робить свою роботу та йде додому. А тренер відповідає за всіх, він приходить першим і йде останнім, також ці поїздки... Я бачу себе швидше в академії, – сказав колишній півзахисник «Реала».