22 жовтня 2024 18:44

Роналду заробляє 263 млн євро на рік - найбільше в лізі Саудівської Аравії, Неймар - 102 млн, Бензема - 96 млн, Мане - 48 млн

Кріштіану Роналду - найбільш високооплачуваний футболіст в Саудівській Аравії.


39-річний форвард збірної Португалії та "Аль-Насра" заробляє 263 млн євро на рік, з яких 60 млн - це доходи від реклами, повідомляє Al Sharq News з посиланням на дослідження Bloomberg і Forbes.

Друге місце займає нападник «Аль-Хілаля» Неймар (102 млн) із зарплатою 74 млн на рік та доходом від рекламних контрактів у 28 млн.

На третьому рядку розташовується Карім Бензема, який грає за «Аль-Іттіхад» - 96 млн євро на рік, з яких 92 млн - це зарплата, ще 4 млн - дохід від реклами.

Замикає четвірку вінгер "Аль-Насра" Садьо Мане, який заробляє 48 млн. євро на рік, з яких рекламні контракти приносять близько 3,7 млн.

З гравців, які приїхали до саудівської ліги влітку, найбільша зарплата в Айвена Тоуні - "Аль-Ахлі" платить форварду збірної Англії 23 мільйони євро на рік. По 15 млн заробляють Жоау Канселу ("Аль-Хілаль") та Мусса Діабі ("Аль-Іттіхад"), до цієї суми близький і оклад захисника "Аль-Насра" Мохамеда Сімакана.

Колишній захисник «Реала» Начо та екс-форвард «Арсеналу» та «Барселони» П'єр-Емерік Обамеянг заробляють в «Аль-Кадісії» по 10 млн євро на рік.