22 жовтня 2024 19:41

Саттон про часті вилучення "Арсеналу": "Потрібна дисципліна, щоб боротися з "Сіті" та "Ліверпулем". Троссард, Райс, Саліба – команда втрачає очки через це"

Кріс Саттон застеріг «Арсенал» від частих видалень.


У 8-му турі АПЛ «каноніри» на виїзді поступилися «Борнмуту» (0:2). Гості грали у меншості з 30-ї хвилини після вилучення Вільяма Саліба.

«Я думаю, це має турбувати, якщо ви хочете вважатися серйозними претендентами на боротьбу з «Манчестер Сіті» та «Ліверпулем», особливо з урахуванням тих тонких граней, які визначають перемогу чи поразку у боротьбі за титул.

Я вважаю, що Мікель Артета має рацію: всі видалення цього сезону були різними, але вони вели в рахунку проти «Манчестер Сіті», коли Леандро Троссард заробив безглузде видалення, і вони втратили очки через це. Вони вели в рахунку проти «Брайтона», коли [віддалився] Деклан Райс – тоді сперечалися, чи була там друга жовта, але в будь-якому випадку це було безглуздо, недбало, і ще два очки були втрачені.

Мені було жаль Вільяма Саліба, я вважаю, що це червона картка, але вона була пов'язана з поганою передачею Троссарда. Думаю, там була чесна спроба повернути м'яч, сталося зіткнення, і, на мою думку, це заслужена червона, але очки були втрачені.

Чи припуститься «Манчестер Сіті» стільки ж помилок? Їм справді потрібно вирішити цю проблему та краще контролювати дисципліну», – сказав колишній нападник «Челсі».