22 жовтня 2024 20:07

Посередники зв'язувалися з Хаві щодо роботи у МЮ двічі за останні місяці

Хаві потрапив у сферу інтересів «Манчестер Юнайтед».


Делегація із чотирьох осіб на чолі з генеральним директором «МЮ» Омаром Беррадою вилетіла до Барселони минулого четверга. Джерела в «Юнайтед» повідомляють, що останнім часом у столиці Каталонії відбулася низка зустрічей на високому рівні, оскільки співвласник клубу сер Джим Реткліфф приїхав до міста, щоб підтримати вітрильну команду Ineos Britannia у боротьбі з Team New Zealand за Кубок Америки.

Однак візити також породили припущення про те, що Хаві може стати претендентом на посаду тренера МЮ, якщо Еріка тен Хага звільнять. 44-річний каталонець дав зрозуміти, що не хоче знову тренувати в Іспанії та готовий до нових викликів.

За інформацією Daily Mail, за останні кілька місяців посередники двічі пов'язувалися із колишнім головним тренером "Барселони".

Стверджується, що, окрім Хаві, за посаду тренера «Ман Юнайтед» можуть поборотися тренер «Спортінга» Рубен Аморім та колишній тренер дортмундської «Борусії» Едін Терзіч, помічник тен Хага Руд ван Ністелрой міг би стати короткостроковою заміною Еріку.

Нагадаємо, що після закінчення минулого сезону Хаві залишив "Барселону", його змінив Ханс-Дітер Флік.