25 вересня 2024 23:55
44

"Динамо" – "Лаціо" 0:3. Три пропущені у першому таймі, травма Себальоса та вилучення Брагару після восьми хвилин на полі - жахливий старт киян у Лізі Європи

Динамо – Лаціо 0:3


"Динамо":
1. Бущан - 24. Тимчик, 28. Себальос, 32. Михавко, 44. Дубінчак - 6. Бражко, 76. Пихальонок, 10. Шапаренко, 22. Кабаєв, 7. Ярмоленко - 11. Ванат.
Запасні: 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 3. Дячук, 4. Попов, 15. Рубчинський, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 23. Малиш, 29. Буяльський, 39. Герреро, 40. Біловар, 45. Брагару

Лаціо: 94. Проведель - 77. Марушич, 4. Патрік, 13. Романьолі, 3. Пеллегріні - 5. Весіно, 6. Ровелла, 20. Чауна, 7. Деле-Баширу, 9. Педро - 19. Діа
Запасні: 35. Мандас, 55. Фурланетто, 8. Гендузі, 10. Дзакканьї, 11. Кастельянос, 14. Нослін, 18. Ісаксен, 29. Лаццарі, 30. Тавареш, 34. Хіла


"Динамо" - "Лацiо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні «Динамо» розпочне свій шлях у Лізі Європи-2024/2025. Першим суперником киян в цьому турнірі буде італійський «Лаціо».


Обидві команди днями втратили очки у внутрішніх чемпіонатах. «Біло-сині» в УПЛ зіграло внічию з львівських «Рухом» (0:0), натомість «орли» поступилися «Фіорентині» (1:2) в Серії А.


Загалом, після п’яти турів в італійській першості «Лаціо» здобув дві перемоги, одного разу зіграв унічию та зазнав двох поразок, різниця м’ячів 9:8. Команда набрала 7 очок та перебуває на 8-му місці у турнірній таблиці.


Якщо говорити про очні зустрічі «Динамо» та «Лаціо», то раніше команди провели між собою у єврокубках 4 поєдинки. Помітну перевагу мають римляни - три перемоги та одна нічия при відсутності звитяг у киян.


Варто відзначити, що до Гамбурга, де динамівці гратимуть свої домашні матчі у єврокубках, кияни прибули в складі 24-х гравців. Не допоможуть команді Олександра Шовковського Назар Волошин, Микола Михайленко, Володимир Шепелєв та Матвій Пономаренко. Натомість разом з «біло-синіми» прибув Денис Попов, який останнім часом був травмований.


Щодо «Лаціо», то в команди теж є кадрові втрати. Точно не зіграє за римлян захисник Самюель Жиго, який відновлюється після ушкодження. Крім того, під питанням перебуває участь двох нападників – Булає Діа й Таті Кастельяноса.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Себальйос, Михавко, Дубінчак – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначений грек Тасос Сідіропулос.


Трансляція матчу буде доступна на відеоресурсі MEGOGO. «Динамоманія» о 22:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Через пару дней игра с Левым берегом - можно будет побаловать болельщиков голами и победой. Ну, или ничьей.
Захист і опорна зона - 0 з 10. Тимчик може не повертатись. У 1-му і 3-му голах був розгублений як ніби з 10-річної коми вийшов. Жодної орієнтації у просторі.
Що взагалі за треш? Я розумію, що з Тимчика ще той захисник, але якого хєра він завжди в центрі? Де ЦЗ, де опорники? Один Шапа бігає псіхує - Бражка, Піхальонка взагалі не видно. Центр захисту - ну просто кошмар(
Ця гра в центрі оборони - вирок зятьку і Міхавко, а також "зірці" на прізвище Бражко.
Сховати
monty, черговий раз напишу - Бражко веде себе як розп..дяй, а не опорник. Дані - шикарні, відношення - дуже посереднє. Там роботи не початий край(
Сховати
Zeit, та хоч би вже продали його куди-небудь, у Вестерлоо, наприклад.
Я взимку писав про те, наскільки уязвима така схема з единим Бражком в ролі опорного. Але ж поки це все прокатувало в першості сільських команд УПЛ, де ти на пару голів сильніший, Шовковський робив вигляд, що все добре.
А тут вже серйозні екзаменатори і СаШо отримує неуд.
Тимчик футбол дивився
Бражко привіз
Интересно, те, кто восхищаются Динамо во внутреннем чемпионате, хотя бы сегодня поймут реальный уровень сегодняшнего Динамо?
Сховати
Terz, що ти тут робиш?
Terz, Уровень ЧУкра
Сховати
Friday, да, и это естественно. На каком основании кто-то ждет чудес в играх с командами из топ-чемпионатов, непонятно
Як добре, що у мене немає мегого! Дивитись на таке це МАЗОХІЗМ
А все почалося з дурної обрізки Ярмоленка