3 вересня 2024 22:07

Батт про Рашфорда: "Уболівальники завжди звинувачують його, але справа не тільки в ньому. У МЮ зараз нічого не складається. Можливо, варто знайти клуб, де він зможе зітхнути"

Ніккі Батт припустив, що Маркусу Решфорду краще змінити клуб.


"МЮ" вдома поступився "Ліверпулю" (0:3) у 3-му турі АПЛ. Екс-хавбек "МЮ" оцінив гру Решфорда.

«Сумно на це дивитися, тому що я знаю Маркуса з того часу, коли йому було, напевно, вісім чи дев'ять років, і він грав за «Манчестер Юнайтед», пробиваючись через молодіжну систему. Він завжди був тим, на кого сподівалися.

Я дійсно вірю, що в нього все ще є талант, щоб стати одним із найкращих гравців у світі. Просто останні кілька років у нього не виходить в «Манчестер Юнайтед». Ти постійно кажеш собі, що він ось-ось це зробить, але, здається, настав час для змін.

Ніхто насправді не знає, який його ментальний стан, але цей хлопець має величезний талант, він справді класний футболіст. Але в "Манчестер Юнайтед" зараз нічого не складається. Люди завжди звертають увагу на мову тіла, кажуть, що йому байдуже, але можу вас запевнити, що йому не байдуже, він справжній хлопець, але в нього просто не виходить.

Можливо, настав час знайти клуб, де він зможе трохи зітхнути, де на нього не будуть постійно спрямовані усі погляди. Вболівальники завжди звинувачують його, усі вболівальники дивляться на нього, але справа не тільки в ньому, вся команда, весь склад мають підняти свій рівень гри», – сказав колишній півзахисник «Манчестер Юнайтед» та збірної Англії.