21 вересня 2024 17:19

Суперник "Динамо" у ЛЄ продовжив жахливу серію – шалені промахи зірок та 5 матчів без перемог у Ла Лізі

Вальядолід і Реал Сосьєдад відкрили програму суботніх матчів 6 туру Ла Ліги сухою нічиєю.

Ла Ліга, 6-й тур

Вальядолід – Реал Сосьєдад – 0:0

Обидві команди жахливо розпочали сезон, опинившись одразу над зоною вильоту. Три поразки Сосьєдада – суперника Динамо у Лізі Європи – стали великою несподіванкою. Можливо, баскам не вистачало травмованого капітана Мікеля Оярсабаля, який вдруге поспіль опинився на лаві запасних.


Підопічні Іманола цікавіше комбінували і частіше пробивали по воротах, на 12-й хвилині господарів ціною травми врятував Ченк, який не дозволив відзначитись 20-мільйонному Оскарссону. А в середині першого тайму супершанс втратив Беккер, який провалився віч-на-віч з кіпером. У обох випадках партнерам асистував активний Кубо. Той же Беккер перед свистком на перерву не зумів переграти Хейна ударом головою впритул.


Фестиваль змарнованих моментів продовжився у другому таймі. Моро, як і Беккер, не реалізував вихід на побачення з кіпером. Натомість у складі гостей дивовижним промахом з кількох метрів відзначився Субіменді. Вже за мить Оярсабаль закотив у порожні, проте гол справедливо скасували через подвійне порушення. Спочатку Субельдія врізався у Кіке Переса, а згодом капітан Сосьєдада заліз у мінімальний офсайд.

Оярсабаль також не скористався подарунком захисників Вальядоліда, пробивши головою вище. Вальядолід не лише не відсиджувався в обороні, але й перестріляв басків за ударами (15-14). Латаса міг вирвати три очки, але не влучив з вигідної позиції. Зрештою Сосьєдад, який повинен був забивати щонайменше один гол (1,43 xG), вп'яте поспіль не зумів перемогти, залишившись на 17-му місці.