21 вересня 2024 16:29

"Челсі" без Мудрика впевнено переміг "Вест Хем" на виїзді: українець просидів увесь матч в запасі

Вест Хем приймав Челсі у рамках 5-го туру АПЛ.


Англійська Прем'єр-ліга. 5-й тур.

Вест Хем – Челсі – 0:3

Голи: Джексон, 4,18, Палмер, 47

Український вінгер Михайло Мудрик залишився в запасі Челсі на цей матч і не зʼявився на полі впродовж гри. Проте, його команда активно розпочала зустріч, забивши швидкий гол. Забитий м'яч у свій актив записав Джексон, який отримав успішно виконану передачу врозріз між захисниками і впевнено пробив повз воротаря. Господарі поля проспали цей момент.


Пізніше Джексон оформив дубль, так само легко розібравшись із суперниками і закрутив м'яч у нижній кут. На екваторі першого тайму футболіст Вест Хема впав у штрафному майданчику після боротьби із суперником, але рефері відразу заперечив пенальті. Господарі апелювали цьому рішенню, тому суддя звернувся до системи VAR, але так і не змінив своє рішення.


Кудусу вдалося відквитати один м'яч, але гол був скасований через положення поза грою.

На старті другого тайму Палмер потроїв перевагу Челсі. Вест Хем намагався створювати свої моменти, проте відзначитись забитим мʼячем так і не вдалося.

Зазначимо, що після 5-ти зіграних турів підопічні Марески йдуть на проміжному 2-му місці з 10 очками. В активі команди 3 перемоги, 1 нічия та поразка. Вест Хем натомість розташувався на 14-му місці з 4-ма очками.