21 вересня 2024 12:08

Невілл: "Якщо цей "Арсенал" не виграє АПЛ або Лігу чемпіонів, про його розкіш забудуть. Їм потрібно повірити, що це їхній час, треба перемогти "МанСіті"

Гарі Невілл заявив, що «Арсенал» має взяти трофей, інакше цю команду забудуть.


«Якщо ця чудова команда «Арсеналу» не виграє АПЛ чи Лігу чемпіонів, вони можуть забути, щоб увійти в історію.


Це жорстоко, але така реальність спорту найвищих досягнень. Ніхто не буде з теплотою згадувати про пишність Вільяма Саліба і Габріела Магальяеса в обороні, блиску Мартіна Едегора і Деклана Райса, видатних сейвах Давида Райї, що розкриває оборону Букайо Сака.

Не буде документального фільму від Netflix. Їх ніколи не вшановуватимуть, не захоплюватимуться ними. Їх вважатимуть тими, хто ледь не досяг успіху.


Історія не прощає тих, хто не дотягує, хай і зовсім небагато. І ось чому, незважаючи на всю чудову роботу, виконану ними за останні два роки, їм ще належить зробити вирішальний крок.
При цьому ще надто рання стадія сезону, щоб описувати матч із «Манчестер Сіті» на «Етіхаді» як вирішальну битву за титул. Проте «Арсеналу» потрібна переконлива перемога, бо їм потрібно завдати шкоди «Сіті» і продемонструвати самим собі, що саме вони є головною командою цих днів.


Їм потрібно змінити менталітет, коли недостатньо просто залишатися собою. Вони майже мають на меті. Це така хороша команда, і Саліба з Габріелом швидше стануть однією з найкращих зв'язок Прем'єр-ліги. Їм треба повірити, що це їхній час, їхній момент», – заявив колишній захисник «МЮ» для The Overlap.