21 вересня 2024 15:19

Конте: "Я частина історії "Ювентуса"

Напередодні матчу 5-го туру італійської Серії А між Ювентусом та Наполі, головний тренер неаполітанського клубу Антоніо Конте відвідав передматчеву прес-конференцію. Цитує досвідченого фахівця журналіст Альфредо Педулла.


"Ми сподіваємося, що цей матч буде викликом, який матиме значення, як для нашого суперника, так і для нас. Ми почали цей сезон на двох різних рівнях: порівняно з минулою кампанією нам належить відновити 18 очок, але обидві команди хочуть реваншуватися за минулий чемпіонат.


Я не думаю, що така команда, як Ювентус, може бути задоволена тим, що фінішує третьою і перебуває на космічній відстані від Інтера. Ми також не можемо думати про те, щоб фінішувати на 20 очок позаду "Юве", Мілана та на 40 від Інтера. Ми починаємо з різних стартових рівнів, але сподіваємося, що коли повернемося додому, зможемо говорити з більшою впевненістю.
Моя емоційна залученість? Це неминуче, моя історія зрозуміла: 13 років у Ювентусі, як футболіст, кілька років я був капітаном, виграючи практично все. У мене була можливість тренувати три роки у важкий для Ювентуса період, відкривши дев'ятирічний цикл Скудетто.
Я частина історії Ювентуса", — заявив Конте.