21 вересня 2024 17:08

Екс-нападника "Арсеналу" та "Селтика" затримали з кокаїном у шкарпетці

Колишній форвард Арсенала, Селтіка та низки інших клубів Ентоні Стоукс вже не вперше зіштовхнувся з проблемами із законом.


Стоукса затримала поліція Ірландії після погоні на швидкості 100 миль/год. Під час обшуку в екс-футболіста у шкарпетці знайшли кокаїн у шкарпетці на суму 3000 фунтів стерлінгів, повідомляє Goal.

Зазначається, що сталось це 6 січня 2023 року. Цього тижня Стоукс визнав у суді себе винним у незаконному зберіганні кокаїну та у зберіганні наркотиків з метою збуту або постачання. Окрім цього, Ентоні визнав себе винним у водінні в стані алкогольного сп'яніння, чотирьох випадках небезпечного водіння, а також у відсутності водійського посвідчення і автоцивілки.

Стоукс у суді розповів, що він почав зловживати алкоголем ще в 16 років, а наприкінці своєї кар'єри перейшов на кокаїн, який він активно вживав під час цього інциденту.

Зазначимо, що ірландець виступав з 2005 по 2020 роки, пройшов школу Арсенала, пограв за Сандерленд, Шеффілд Юнайтед, Крістал Пелас, Блекберн, шотландські Хіберніан, Селтік, грецький Аполлон Смірніс, іранськими Трактор Сазі та Персеполіса і турецький Адана Демірспор.